Uhapšen direktor Infrastruktura železnice Srbije i još trojica zbog davanja i primanja mita

Ostavite komentar


  1. Sta li je tek simonovic, grocanski palitelj kuce novinara, radio (otimao, krao, iznudjivao, ..) dok je bio b&b u Zeleznici!?!?!

  2. Svako odgovara za svoje postupke.To sto je direktor neke firme nista ne znaci pripadnicima MUP-a jer danas zasticenih NEMA!

  3. Ovo je kao i afera „koferce“, nego covek nije imao nekog da ga izvuce kao sto je Jocic izvukao Dacica. Zasto ova afera, pa ovaj je uzimao, a nije posle delio.

  4. A jel to Zokin kadar? Ima ona takvih jos u ministarstvu koje stiti.Upropastio firmu pa sad savetnikkod nje.

    1. A afera INFOSTAN, koja je po načinu izvršenja ista kao i ova, s tim što su posledice po narod daleko štetnije, jer se bukvalno pljačka i otima bez osniva i mimo zakona, da bi se napunili džepovi uprave javnog preduzeća i njihovih advokata?

      1. ORGANIZOVANA I SISTEMSKA KRAĐA, KOJA SE SPROVODI DECENIJAMA, I IZ KOJE SE SVI NAMIRUJU, I VLAST I „OPOZICIJA“, TO IH NE ZANIMA, JER ĆE ONDA DA OSTANU BEZ POSLA. AFERE SE BACAJU NARODU KAO KOSKA, DA SE VLASI NE DOSETE KAKO IH SISTEMSKI PLjAČKAJU PUTEM INFOSTANA, TV PRETPLATE I DR.

  5. Bravo!

    Dakle, ministar kaže „Uhapšeni advokati se sumnjiče da su izvršili krivično delo davanje mita tako što su, po dogovoru sa direktorom preduzeća „Infrastruktire železnice Srbije“, fakturisali svoje pravne usluge u višemilionskim iznosima, a zatim deo novca vraćali. Sumnjamo da je ovo samo jedna od tranši koja je pronađena u trenutku hapšenja“.

    PA u čemu je razlika u odnosu na infostan, koji na apsolutno isti način, pljačka narod i otima iz usta gladnih da bi napunio džepove pojedincima iz uprave javnog preduzeća i advokatima koje su oni postavili?

    Zašto se to ne ispita, i zašto svi ti ljudi nisu iza rešetaka?

  6. Malverzacije zaposlenih u JP „Infrastrukture Železnice Srbije“ moraju biti sankcionisane i one koji su primali mito strogo kazniti kako se ne bi ponavljale slične stvari u javnim preduzećima na štetu Srbije i njenih građana.

  7. Neregularno vrsenje sluzbene duznosti zaposlenih u JP „Infrastrukture Železnice Srbije“ moraju biti sankcionisane. Oni koji su primali mito moraju biti kaznjeni kako se takve stvari vise ne bi ponavljale. Svako odgovara za svoje postuke. Propadnici mupa rade ispravno svoj posao.

  8. E pa ovi su sigurno radili sve po zakonu, zato su i uhapseni. Vi cete da nam remetite sistem, sram vas, bre, bilo?

  9. Ovi na vlasti , na bilo kom nivou mogu biti uhapšeni, po pravnom osnovu, činjenicama i dokazima. Rečeni direktor se kanda zanerio SNS ako se nagodi sa njima jahaće ponovo. .

  10. Namerno se raspisali o malima da ovi ne bi propevali o velikima .Policijo i tužilaštvo ajde malo nagodbi da i veliki budu na listi…

  11. Svako ko neregularno vrsi svoju duznost ce biti sankcionisam, i to je jedini i pravi dokaz da u Srbiji nema zasticenih. Oni koji su primali mito moraju biti kaznjeni kako se takve stvari vise ne bi ponavljale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.