Uhapšen doktor iz Sremske Mitrovice kog je porodilja optužila za akušersko nasilje

Ostavite komentar


  1. Dozivotna I ministarka da mu pravi drustvo, jer je drzala mesara a ne akusera u bolnici

  2. pustio bih ga među one koje je unesrećio, ugrozio i uništio živote novorođenčadi.

  3. @TangoShit

    Koja reč nije na srpskom? Nasilje? Akušer? Lekar? Porodilja? Ako ti je neka od ovih reči nepoznata to je upravo i ogledalo problema koji imamo u društvu. A prevod svog imena znaš sigurno.

  4. Slažem se da je doktor pogrešio a šta sa ostalom bagrom doktorima koji su prisiljavali ljude na vakcinu jeli narod zna koliko je ljudi nestalo zbog njihovog neznanja ili interesa u vidu radnog mesta i para.

  5. Po „naprednoj“ sekti na vlasti, bilo bi najbolje da se porađamo na livadi ili štali, tako su i naše prababe- „pa šta“.Umesto anestezije da se koristi neka domaća brlja- „pa šta“ valja se.Još samo da počnu da nas spaljuju kao u vreme inkvizicije.
    Vidim ja da će ovde ipak morati da se desi 6.oktobar.

  6. Tu će biti maltene nemoguće dokazati doktorovu krivicu jer će kolege učiniti SVE da ga spase!
    To je nepisano pravilo na Balkanu.

  7. Iz licnog iskustva mogu reci da je stanje u bolnicama,narocito ginekologija uzas,cast izuzecima,kao neko ko je vrlo mlad peosao i operacije i spontane i vanmatericnu trudnocu mogu reci da je zalosno kako se i lekari i sestre ophode

  8. Dozvolite ima da rade privatno pa kad dođu u državnu bolnicu premoreni i nervozni imate šta imate

  9. “ Ugledni“ doktori…Pa još traže da ih zakon štiti kao bele medvede…Kako ih nije sramota…

  10. A….koja je stranka bivši doktor???
    Kako je dobio posao???
    Doći će vreme i vakcinaši da odgovaraju,samo polako.

  11. Isto mi se desavalo u Beogradu, i da se nije tom lekaru zavrsila smena, a druga doktorka dosla i uradila hitan carski rez (jos se secam njenih reci – sta se ovde ceka, hitno je), moja cerka ne bi prezivela. A nije bilo na nacionalnoj osnovi, rekli su mi da je kreten cekao pare…

  12. Држава крива? Држава га ухапсила и он, као појединац, ће одговарати. Да ја нешто зезнем, држава би била крива?

  13. Ne trpajte sve doktore ,medicinske sestre,medicinske tehničare i druge zdravstvene radnike u isti koš.U svim zanimanjima postoje oni kojima tu nije mesto već u zatvoru a to nema ama baš nikakve veze za resornim ministarstvom odnosno ministrom.Koliko vas je samo dalo „mito“bez da vam je iko tražio .To znači da ste i vi kao davalac mita u sukobu sa zakonom .Koliko vas je ušlo u partiju ili stranku iz lične koristi?Koliko vas je bilo za Tita,Miloševića,Đinđića,Vuka,Šešelja,Koštunicu,Tadića a sada za Vučića ili bilo koga iz opozicionih lidera .Koliko vas je je bilo u SKJ i mahali sa trobojkom i petokrakom , a sada ste „demokrate“,“radikali“,“srpski patrioti“,“četnici“ i razni drugi .Nekada su crkve zvrjale prazne i na prste su se mogle ozbrojati a sada ih ima na svakom koraku ?To smo svi mi “ idealnu“ a drugi su lopovi ,neradnici,ovakvi i onakvi.Za ovakvog doktora koji to nije sledi robija a ne zloupotreba u političke svrhe ovih što samo nude dreku po ulicama a ne borbu po institucijama države kao poslanici koje smo birali na izborima . I njihova dreka po ulicama je mazanje očiju javnosti kao tobože boraca za prava običnog malog čoveka .

  14. То је права истрага? Хапси па после утврђује?

  15. Што је ово чудно, кад нам министарка Дана прави журке са доктором који је узимао мрсан мито, А она пева и игра, Срамота

  16. Po meni, zalosno je što većina ne sluša uopšte šta im se priča, na kraju postavljaju i pogrešnu dijagozu, ne mogu da se otmem utisku da im je ego mogo važniji od bilo čega, ne govorim za sve naravno ima i divnih doktora ja lično sam imala i sreću ali isto tako i nesreću da dudem pacjent i kod jednog i drugog, ( dobrog, lošeg)nadam se da će se nešto promniti u zravstvu, na bolje stvarno se nadam..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.