Uhapšen državljanin Srbije u Budvi: Navodno oteo vanbračnu suprugu i prisilno je doveo iz Pančeva u Crnu Goru 1Foto: EPA/BORIS PEJOVIC EPA (Arhiva)

Policija u Budvi uhapsila je državljanina Srbije Đ.D. zbog sumnje da je oteo vanbračnu suprugu i prisilno je doveo iz Pančeva u Crnu Goru, koju je prethodno fizički napao, saopštila je danas crnogorska Uprava policije.

Službenici Odeljenja bezbednosti u Budvi obavešteni su u petak od Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol – Europol – Sirene da je jedna osoba u Pančevu prijavila da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Službenici Odeljenja bezbednosti Budva izvršili su pretragu terena i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela, navedeno je u saopštenju.

Utvrđeno je da je povrede naneo Đ.D. primenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru.

Oštećena je upućena na ukazivanje lekarske pomoći, a od nje i Đ.D. prikupljena su obaveštenja o tom slučaju o kojem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se, nakon uvida u spise predmeta, izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmice.

Po nalogu tužioca, Đ.D. je lišen slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari