Uhapšen jer je ostavio ćerku zaključanu u autu da bi otišao u kladionicu

Ostavite komentar


  1. Kada ostavim psa, osecam grizu savesti jer sam zloupotrbio njegovo poverenje, ljubav i odanost, koje ima prema meni. Sta ce ovom coveku dete? Halo ljudi, ostaviti dete u kolima TRI SATA, dok sedis u kladionici sa slicnim degenericims i gledas sta?! Utakmicu?! Strasno?! Za ovog buzdovana ne postoji kazna. Kada bi imao svesti, savesti i roditeljjske ljubavi plakao bi i udarso se u glavu do kraja zivota, pri pomisli kakav je pakao prezivljavslo to ostavljeno dete, kso i sta mu je sve prolazilo kroz glavu ocekujuci oca. A neki ljudi bi dali sve da mogu da imaju decu?!

  2. Vrh je da je za njime bila već raspisana poternica zbog ko zna kog nedela, a našli ga tek kada je ovo dete moralo da propati. Šećka se čovek, a niko ga ne hapsi. Divna država. Da ne beše savesnih građana da ovo prijave, nastavio bi da se smuca po kladionicama, bezvredni primerak ljudskog roda. Oduzeti mu starateljstvo nad detetom.

  3. Ovaj debil me podseti na nešto: u Srbiji (koliko znam) gej osobama nije dozvoljeno usvajanje dece. Pitam se samo da li ne bi slučajno jedan gej par bolje brinuo o tom detetu od ovog degenerika?
    Zakon (zasad) njih tretira kao degenerike, nedostojne da im se povere deca, dok ovakvi mogu da slobodno „brinu“ o deci?!! Ma, ludilo, burazere, ludilo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.