Uhapšen još jedan učesnik užičkih protesta

Vučićev režim drži celu Srbiju na uslovnoj kazni

Ostavite komentar


  1. Ето ја не могу да гађам пардајизом и јајима,јел ме боле руке,али кажем да је Вучић џукела па нека ме хапсе што вређам џукеле.

    1. Baš vas gotive ovi administratori! Em ste totalno nepismeni, em ste prostački uvredljivi. Samo se pitam, kako ste sa tom pismenošću zaradili toliku penziju da vam je Vučić uzimao novac za kojim kukate? Pa vi ni poljar ne bi mogli nigde da budete. Šta mislite vi, administratori?

      1. Sram te bilo.
        Kako je covek zaradio penziju?
        Napao si coveka lazima, vredjao si ga na licnoj osnovi i trazis nekakvu pravdu?
        Ko ste bre vi? Odakle dolazite?

      2. Naslov tvog komentara odgovara tvom karakteru, a pismenost i rečnik tvom obrazovanju. Ne treba da se obraćaš administratorima lista Danas, jer si zalutao prateći ovaj nezavisni medij. Vrati se u Informator, koji je tvoj odgovarajući milje i gde su tvoji istomišljenici.

      3. E pa lepo ti to napisa PIŠONJA a pretime ti je verovatno SERONJA ili KENJALO? Ja sam moju penziju zaslužio posle 40 godina letenja i hiljada sati prevoženja bezbedno takvih seronja kao ti i ostalih sendvičara danas. Neki radom u rudniku , neki pod vodom kao ronioci, kesonci, neki viseći po dalekovodima i mostovima na 20-50m iznad ambisa, a ti? Verovatno sedeo za šalterom ili nekom rupom od kancelarije i kao i sada čekao svoj sendvič druga člana „biblioteke“? E sada slušaj „drug član“, nama je AV i njegov aparat oduzeo krvavo zarađene penzije koje nisu još koliko mi je bila pre njega a takvi kao ti sedite i dalje čekajte sendviče i „invalidske penzije“ na 2 svedoka ja neću. Pljuvaću tog Vučića i presvučene Radikale dokle god budem imao sa čim (dok sam živ) a vi sudite. „Vi streljajte, ja još uvek držim čas“

        1. Kao prvo nisi ti mogao da letiš 40 godina jer dede ne lete …Razmisli malo čoveče . Kao drugo možda ti još uvek držiš čas ali osvrni se malo jer ti je učionica odavno već prazna .

    1. Na ulicu ljudi, sta cekate, blokirajte ulice. Nek vas izadje 2-3 hiljade pustaju ih sigurno. Nisu oni tako jaki kako se predstavljaju.

      1. Malo vas je sta mozete nista Vucica podrzava velika vecina postenih gradjana a ova boranija glasa za prevarante

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.