Uhapšen lekar sa VMA zbog zloupotrebe službenog položaja

Ostavite komentar


  1. Ispitivanje porekla imovine, za političare, tajkune, doktore, starlete, sportiste, novinare, kafedžije, policiju, visoke vojne činove, carinike itd.

  2. Kakvo nam je stanje u drustvu trebali bi da imsmo vise zatvora nego bolnica, a ovaj doktor je kap u moru, hoce da pokazu dy kobojagi se kod nas hapse ljudi koji krse zakon, a sta jd sa onima kojj krse ustav i svaki dan u poslednjih 20-25 godina kradu nase zivote i zivote nasih ljudi. Naravno mislim na politicare i njihove satelite. I ko ce da odgovara za pokradene izbore, naravno niko.

  3. Al im je dugo trajala akcija borbe protiv korupcije, nemam reči. nekoliko dana.
    Ovo je takva nameštaljka da ne možete verovati, u stilu vulina i ss-ovaca.Tvrdim vam da je doktoru namešteno, našli se tu i zainteresovani. I samo meni nemojte pričati priče o VBA, BIA i ostalim trulim agencijama gde rade takvi nesposobnjakovići i neznalice da nemate pojma. Imam osnova za ovo što pišem, lično poznajem događaje u tojm delu VMA. Sramotno. Taj doktor da pojede većinu ostalih sa znanjem, marljivošću, ljubaznošću. Ako ovo budete cenzurisali, neka vam služi na kodeks uredništva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.