Učesnik tuče na Gazeli priznao nasilničko ponašanje na protestu „Rudnika neće biti“

Ostavite komentar


  1. I da li ce neko ispratiti sta se desilo sa doticnim nakon 48 sati?
    Ako ne, ova i ovakva informacija je beskorisna.

  2. Kakva je ovo kazna, to nije kazna već podstrek da se biju ljudi po ulici. Sudiju u zatvor na 10 godina i zaplenu celokupne imovine.

  3. Naravno da ovaj napredni batinaš nije ranije osuđivan, kao što ni sad neće biti osuđen. Ovo je samo žvaka za smirivanje javnosti.

  4. Ha, ha, ha,… 10.000 din kazna+uslovna siledžiji, a nekome ko se obraća novinarki INFORMERA 30 i 40 dana zatvora!
    Kakvo sudstvo!

  5. Sada oštećeni nađe dobrog advokata, tuži ovog divljaka za dobru odštetu i napravi mu pakao od života.

  6. Batinas je sigurno kum nekog rezimskog pacova ili pak finansijer i clan rezimske sekte a njima je sve dozvoljeno i zakoni za njih ne vaze.

  7. @Mikac,slažem se, treba sudiju kazniti. Zamisli viši sud u beogradu izrekao uslovnu kaznu osam meseci. Šta bi rekao tek osnovni ili niži sud? To je podstrek za nasilje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.