Uhapšen muškarac zbog pretnji Vučiću

Ostavite komentar


  1. Kako to da se ovako brzo ne resava slucaj devojcice i sumnjive smrti prijatelja i roditelja iste devojcice? Nije li sam Vucic najavio resavanja ovog slucaja? Imaju li sve ove smrti veze sa najavom resavanja slucaja? Toliko pitanja a policija ne resava nista.

  2. Sta bi sa slucajem ubistva penzionera u zatvoru? Jel su trazili hitnu reakciju? Jel Ona zena dala ostavku il bez blama opet zasela?

  3. Upravo spremam krivicnu prijavu protiv OJT Sombor i PU Sombor zbog policijske pretnje pa da vidimo ko ce biti uhapsen , Sombor je utonuo u teski kriminal !

  4. U baš sam se začudio,pa kad nam je tako dobar što ga svugde po Srbiji prati jako obezbeđenje

  5. Ne boji se Vuce, jer oni koji nameravaju da ubiju nekoga, ne najavljuju unapred, nego izvrsavaju bez najavljivanja.

  6. Kako vas kuvaju i peku, dok Vucic ubija i veleizdaje oni hapse zbog pisanja po internetu, on to vec radi i na slobodi je a vi ne smete ni da napisete i u zatvoru ste, po zakonu krivicno delo pretnja mora biti I OZBILJNA I OSTVARIVA, a pisanje nije ni jedno ni drugo.

  7. „uhapšen muškarac iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.“
    Da li zbog PRETNJE ili zbog UGROZAVANJA? Ne moze oba!

  8. Ajd probajte jedan broj bez Vučića i njegovih slika, Koga normalnog on još zanima?

  9. Ne mogu da razumem Ove Ljude koji prete Presedniku.. i šta time žele da postignu.?!

  10. Aha,iz tog mesta.Većinom tamo mladje populacije koriste narkotike.Nisu nešto vredni!Mrze ih da rade!Preko noći bi sve!

  11. Svaka cast nasoj policiji. Bas su brzi. Ono,jeste da ne znamo ko je ubio Danku, pa onu pevacicu,pa ko je rusio u Savamali, pa Jovanjica, pa Krusik….

  12. ali, cirkus je tu već dugo – nije ni odlazio??!! A stari mufljuz Ivica ima potrebu da se „šefu“ dokaže. I da gaji njegov strah od „ugroženosti“ – kao da bi ovde neko prljao ruke??!!

  13. Pucaju na premijera u Slovačkoj i prvo što ovaj pomisli je: „Da bre, zaboravili smo na atentate na mene!“

  14. To je verbalni delikt koji po zakonodavstvu EU, kao i Srbije, nije kažnjiv. Uhapšeni bi mogao da traži odštetu na račun poreskih obveznika.

  15. Sam sebi preti, sam sebe napada, sam sebe proziva…ali cela familija ga veliča i čuva…kako bi se pljačka nastavila nesmetano.

  16. Ko zna da li su mu uopšte pretili , kako često govori „istinu“ verovatno je sve izmišljeno

  17. Mozemo li zamislit predsednika kako jednog dana bezbrizno seta Kalemegdanom I igra sah?

  18. Otkad je Nebojša iz Beograda otišao u zborav nije bilo pokušaja atentata….

  19. Ovo vam je prikrivena poruka vucica preko medija koja nam govori da cemo svi biti kaznjeni ako se bunimo protiv njegovog uticaja sto cini srbiju rezimsko autokratskom. Dakle uloga ove informacije za zastrasivanje sire narodne mase

  20. Normalno oni smeju da imaju misljenje, da ubijaju, da zataskavaju,a mi ne smemo ni da komentarisemo na fejsu hahahahah ludnica

  21. Kako voli hitno da se postavi kao zrtva, jadan, a ne shvata da ga narod zeli zivog na optuzenickoj klupi.

  22. To je onaj sto je rekao da je atentat u Slovackoj samo proba za atentat na Vucica. I to je napisao direktno na njegovom postu, sa sve punim imenom i prezimenom i slikom. Ja se stvarno pitam: kako je moguce da covek bude toliko glup, da na kraju zavrsi u zatvoru zbog sopstvene gluposti? Koliko glup moras da budes da uradis nesto tako glupo?

  23. Pitanje nad pitanjima je ako bi Prvorodjenog neko gadjao cipelom ili trulim jajetom da li bi „pravoverni“ to smatrali pokušajem atentata.

  24. Bože svašta, taj čovek, najviši ikada toliko je omiljen u sns plemenu i šire da nikome i ne pada na pamet i da pomisli nešto ne daj bože loše zanjega. on putuje po celoj srbiji sam , bez pratnje hiljada db-ovaca, policajaca, raznih špijuna i dupeuvlakača, veselo priča sa narodom. Ide u samoposlugu da kupi salamu, da se šiša, u prodavnicu polovne robe da kupi sako kao i svi normalni srbi, u stvari on je normalan građanin i što bi ga neko mrzeo i pretio i razne gluposti.Izvinite, još nisam popio kafu pa lupam gluposti, iako je omiljen prati ga čitava armija koju mi bedni i siromašni plaćamo a on radi šta zamisli i tako svakodnevno.

  25. A premijeri u Holandiji, Finskoj,… idu autobusom ili biciklom na posao i niko im ne preti. Sta li je to nas omiljeni sef zgresio?

  26. Ako su ovo kriterijumi za hapšenje,onda svaki drugi stanovnik Srbije treba da bude uhapšen

  27. Katastrofa ,vidite kakva je ova nasa srpska tradicija,sve sami atentati na vlastodrsce kroz istoriju. Samo da covek nije miran!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.