Uhapšen novinar Dejan Anđus zbog iznude

Oglasio se MUP neotkrivajući identitet osumnjičenog

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo, danas kada tražiš platu od poslodavca ili tražiš da ti neko plati za urađen posao, taj te prijavi i plati obeleženim novčanicama. Tada se to kvalifikuje kao reketiranje?

  2. Postoji snimak,takodje i poruke,pametnom dosta da zna da se radi o klasicnoj iznudi.Nece shvatiti samo onaj ko to ne zeli ili kome to ne odgovara da shvati.

  3. Pa sezona je godišnjih odmora pa je i Anđus planirao da negde letuje. malo je preterao sa 30.000 evra.

  4. S obzirom na to da Andjus nije nevinasce i da je saradjivao sa sumnjivim ljudima i ranije,sve je moguce,pogotovo sto postoje i neki dokazi o tome.

  5. Postoji snimak,takodje i poruke,pametnom dosta da zna da se radi o klasicnoj iznudi.Nece shvatiti samo onaj ko to ne zeli ili kome to ne odgovara da shvati.

  6. Pao si i ti, kad si se najmanje nadao. U najmanju ruku primecujem da si bio jako samouveren u jos jednoj iznudi, ali eto, vidis, ovog puta si se opekao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.