Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo kod Jabukovca

Ostavite komentar


  1. bravo za nasu policiju e to je osnovni razlog sto opozicija trazi smenu stefanovica jer se ubistva vrlo brzoresavaju a to izgleda nekim takozvanim opozicionarima ne odgovara no narod je tu najbolji sud

      1. „kompletan idiot“ ukrao 200 evra i 36 hiljada din i zbog toga ubio četvoro…. 30 godišnja proizvodnja „kompletnih idiota“.

    1. Au bato, pored mnogih drugih ipak su botovi kao ti glavni razlog sto sam otisao iz zemlje.
      I da radis to za crvenu ili iz ubedjenja, los si covek.

    2. Simo Cukic, da je ta policija kvalitetna morala bi da uhapsi istog tog ministra jer je lagao za diplomu i tz. doktorat a “ ko laze taj i krade “ kaze pametan narod…to su cinjenice kao sto je i cinjenica da ste vi nepismeni i niste bas obavesteni ; ali kao sto kaze Dusko Radovic “ misljenje je kao dupe , svako ga ima „…

    3. tacno g.sima.ubistvo pevaljke marjanovic iz opravdanih razloga neotkriveno jer 48 sati nije jos iscurelo.

    4. E ako si nam rekao! Bravo kralju! Samo nije tema opozicija nego ubijeni ljudi. Pomesao si nesto.

    5. Svaka cast na otkrivanju ubice.
      Ali zasto ne rasvete ubistvo
      Olivera Ivanović?

    6. Zar je potreban botovski komentar i na ovakvu vest?Pa ljudi mi moramo da se potrudimo da dostignemo dno,ne ovo napreDNO nego bas dno.

  2. Браво за оперативце који су решили овај злочин! Овако брутално убиство су решили експресно брзо, и молим вас немојте у свему гледати политику, и омаловажавати успех ових људи, професионалаца, који враћају веру у поштене полицајце!
    још једном браво момци и хвала ВАМ!

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.