Uhapšen osumnjičeni za objavljivanje umrlice predsednika

Ostavite komentar


  1. Kada ce identifikovati, Fantome iz Savamale, Cija je kuca na vrhu Kopaonika, Ko je ubio Olivera…….. da ne nabrajam dalje!

  2. Mene niko ne može naterati da volim onog’ koga ja ne volim i mrzim. Što bi mene Vučić voleo, naprimer!? A i nedao Bog da me on voli. Ja mrzim ove novine „Danas“ i Vučića i nikad ih neću voleti Zašto? Zbog toga što i oni mene mrze. Ne da se ne volimo, mi se mrzimo. A Vučić, to je persona koja mrzi i stalno preti svim svojim neistomišljenicima. Iz njega samo izbija mržnja, svirepost i podmuklost. Non Stop.

  3. Saopstenja MUP-a nisu verodostojna – prvi covek (NKVD) policije ima nevazecu diplomu.

  4. Nacisti su u početku svoje neistomišljenike prebijali, zatim su privodili, pa su hapsili, onda su slali u radne logore da bi na kraju…. pa valjda znate kako su isti završavali, a znate i kako su oni završili. Kretenima se istorija ponavlja a pametni nešto iz nje nauče.

  5. Ovo je sramno da normalan covek nije u stanju da shvati da se ovakve gadosti kod pojedinaca mogu zamisliti a kamoli da javno se oglasi. Mislim da se ovo mora spreciti dugogodisnjoj robiji.

    1. Baš me interesuje po kojem članu zakona će da se podigne optužnica? Da vam kažem pošto vi sami nemate pojma. Lakše je podići optužnicu za manje salame u sendviču nego za objavljivanje umrlice. Neka vam to potvrdi najbolji student prava.

      1. Ne razumeju oni ‘zakon’. Nista to njima ne znaci. Meni, kad su pretili iz sns-a pre nego su me oterali sa posla, pisali razne gadosti ne bi li mi smestili hapsenje, ja izjasnjenja kojima pobijem uz dokaze…tako mesecima,uz pretnje….., e…kad god su mi dolazili iz sns-a puleni da masu beleskama i ja njima izjasnjenja- to nije istina zbog toga…dokaz taj…nije istina…dokaz…a oni na sve to, vrlo ozbiljni ‘je li vidite vi ko je ovo potpisao’. Ja njima da istina je bazirana na cinjenicama i dokazima, a ne na tome ko je nesto potpisao..oni i dalje o tome ko je potpisnik beleske protiv mene. Njihov mozak ne razume rec zakon kao pojam. I ne razumeju da nece biti na vlasti doveka.

  6. Ma daj, u SRB objavis umrlicu i hapsi te policija?? Kad ovako nesto procitam, nije mi zao sto smo se razdvojili. totalno smo drugi svet po faktorima normale.

    1. Komsija, nemoj tako. Zamisli kako je nama koji zivimo u Srbiji u vreme aktuelne vlasti. Nemoj na celu naciju da udaras- ‘faktori normale’, ne zvuci pristojno!!!! Em, zivimo pod diktaturom, em da nas neko vređa kolektivno.

      1. Izvini, u pravu si. Naravno da mislim na vlasti. Imam mnogo dobrih prijatelja u SRB, jos iz vojske, pa i neke nove. Volimo vas u dezeli, a znas i sam, da je mnogo vas ovde naslo novo ognjiste. I da su mnogi Srbi cak na opasno dobrim polozajima. Ali veruj mi, kad ovako nesto procitam, muka mi je ako to ljudi jim dozvoljavate da rade.

        1. Nemamo vise institucije, ne moze im se nista. Ako se osiguraju na prolece za jos 4 godine, postace nam zivot horor film.

    2. Moze svakome da se dese budale, pa jedni Nemci su cist slucaj toga. Ali da u 21.om veku dozvolite, da selekcija takve budale ne zaustavi, to mi nije jasno. Zato ne vidim, kako bi mogli ajedno jos ili opet. Vecina ovih vasih bi koda nas metla ulice ili bi bili u zatvoru. Mnogo prefinjeniji i pametniji moras biti na Zapadu da si lopov na polozaju.

  7. Heil fuhrer!
    Ćorkirati sve koji ga ne vole dovoljno nežno!

  8. Drzava mora da reaguje jer ovo nisu neslane sale nego pretnje predsedniku drzave.

    1. Rado, izražavanje neke želje nije nikakva pretnja. Zar ti ako izraziš želju da, na primer, imaš malo više novca, jednostavno odeš i opljačkaš nekog?!? Pa nas pola Srba želimo da ga nema, hoće li sve da nas pohapsi zbog toga?

  9. Objavljivanje umrlice nije ni pod razno „ugrozavanje sigurnosti“. Moze biti samo nmanje ili vise duhoviti performans. Halo Justicija ?

    1. hiperbola, metafora…. to nisu učili na pravnom, a ni kod Miće megatrenda toga nema….
      Nego kako ono beše presuda iz Haga (sud UN)… „zejednički zločinački poduhvat…“ gde su te umrlice, umrlice za one koji su završili u akciji „asancije terena“? Ima tu neka tajna veza u „straha su velike oči“!

  10. Objavljivanje umrlice ne moze niposto biti nikakvo „ugrozavanje sigurnosti“ vec eventualno manje ili vise duhoviti performans. Halo Justicija ? I nemojte tim tehnickim trikovima oduzimati pravo na misljenje Halo admine ?

  11. Шта ли су нам битно сакрили ових дана ???? Све неки атентати на ОКП , а он јадан незаштићен и сам!!!

  12. A ubica one pevačice iz Borče, a rupioci Savamale, a graditelji na Kopaoniku, a nosioci lažnih dioloma, a uništivači javnih preduzeća….

  13. Uhapsili čoveka što je objavio lažnu umrlicu predsednika?!? To čak ni Milošević nije radio (setite se slovenačkog časopisa Mladina koji je na naslovnoj strani objavio Slobinu lažnu umrlicu 1989. godine, ako se ne varam). Sutra će početi da nas hapsi ako kažemo da ga ne volimo, imaće veću zaštitu od jevreja.

  14. Objavio umrlicu? A šta je tu „krivično delo, po kom zakonu? Po onom koji je opisao Orvel u 1984.
    A ovaj drugi slučaj? Više mi liči na afekt, psihijatriju i tsl. A zar za ovih 30 g nismo već svi „odlepili“ „poludeli“? 30 g 24h državne insttucije emituju EMOCIJE mržnja, mržnja i mržnja….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.