Uhapšen osumnjičeni za špijunažu radio za Hrvatsku?

Ostavite komentar


  1. Sad bi Hrvatska reagovala da sme,ali zna da joj jedan spijun nedostaje a ne sme da se oda. Kolaps u Hrvatskoj!

  2. Hrvatska je verovatno žrtvovala nekoga za svoje pokvarene ciljeve i ko zna koliko ih još ima u Srbiji,a sada mu sledi robija ako se sve ovo dokaže.

  3. Sigurno je da su naše službe odlično odradile svoj posao,odlična akcija koja je rezultirala hapšenjem ovog špijuna.

  4. Sa takvima treba u zatvor i to na najduže moguće vreme,akcija naše BIA-e je zaista za svaku pohvalu.

  5. Tužilaštvo će u skladu sa svojim ustavnim i zakonskim ovlašćenjima nastaviti postupanje u pravcu utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja, vodeći računa o zaštiti vitalnih interesa Republike Srbije, a sve radi potpunog utvrđenja svih radnji koje čine obeležja ovog krivičnog dela u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, navodi Tužilaštvo i dodaje da će nakon sprovedene istrage i utvrđenog činjeničnog stanja javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena.Vrlo je važno sačuvati bezbednost naše države, ovog čoveka treba proterati i zabraniti mu da prelazi granicu sa Srbijom.

  6. Svaka cast! Nasa BIA stvarn oradi svoj posao profesionalno! Sve pohvale i samo neka tako i nastave.

  7. Hrvati su mislili da ce to tako lako da im prodje? Pogresili su, i to mnogo. Trebaju im informacije o nasim ratnim veteranima, ccc. Ko zna sta su planirali da urade nakon prikupljenih podataka. Strasno.

  8. Pa i neka je uhapšen i treba da bude uhapšen. Svako ko je kriv neka odgovora. Srbija ima premijera koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na praom putu razvoja i napretka.

  9. Pitam se šta je BIA radila do sada, svi znamo da je Beograd prepun stranih agentura, slučbi i špijuna a tek sada jedan naleteo na BIA:

  10. Stize krompir pa moze da bira gde ce na dugogodisnju praksu ljuscenja,Padinjak,Zabela,CZ…

  11. Sada treba da ga Srbija optuzi na dugogodisnju kaznu i stavi do znanja svima da su i nase sluzbe pocele da rade.

  12. to je ta velika naša bia koja ubija svoje građane, potpiruje rat i čuva eksploatatorsku vlast pa uhvati jednog tobož špijuna i odmah je -naša i sposobna-

  13. Nikada operativni dokumenti koji oni prikupljaju nisu beznacajni. Svaka odgovorna drzava se trudi da se zastiti i da spreci otkrivanje bezbedonosnih podataka koji drzavi i drustvu mogu naneti stetu. Zato svaka cast BIA koji su uspeli da ga uhapse, ko zna sta je sve do sada prikupio i poslao Hrvatskoj.

  14. Važno je da su službe bezbednosti stavile do znanja da niko ne može da mešetari Srbijom.

  15. Izdao je toliko ljudi da bi sebe spasio?!Sad zamislite koliko je pogrešnih i namernih odluka doneo dok je aktivno radio?

  16. Siguran sam da u Srbiji ima jos dosta spijuna koji rade za Hrvatku i nadan se da ce se nastaviti sa njihovim hapsenjima.

  17. Nasi bezbednjaci su uradili odlican posao,sa ovim spijunom i sramotom od coveka treba u dugovecan zatvor pa neka se tamo pita da li je radio kako treba ili ne.Sramota.

  18. Nije on imao šta da otkrije o oficirima koji su ratovali na tim prostorima, jer su na suprotnoj strani bili dojucerašni klasici i drugovi ovih naših oficira, tako da su stranci znali sve što treba. Eno i Kandicka ima sve podatke o formacijskim sastavima jedinica na Kosovu, i to pojedinacno i " u glavu" svakog starešinu. Ako je radio nešto proptiv države trebalo ga je uhapsiti, ali on nije mogao ništa ozbiljno štetno uciniti. Vecu štetu Srbiji cini samo jedan ADVOKAT KOJI RADI BEZ FISKALNE KASE.

  19. Mnogo sam osetljiv na ovakve stvari i preduzeo bih najteze mere,dozivotni zatvor,oduzimanje imovine i svih primanja a porodicu prognao iz Srbije jer mi je tesko da poverujem da nisu nista znali.

  20. Nije važno za koga je radio već da je otkriven i da više neće moći da radi protiv Srbije.

  21. Osumnjiceni je na saslusanju, jos malo i istina ce se utvrditi, ako je kriv..zna se dalji tok postupka

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.