Uhapšen zbog sumnje za širenje lažne vesti o uvođenju zabrane kretanja od 24 časa

Ostavite komentar


  1. Covek nije sirio uznemirijuce vesti…. Uznemirujuce vesti su sinoc dobili korisnici telekoma u vidu sms-a.

    1. Ajde reci mi da li iznemirujuća vest može biti nešto što je istina.? Da li je istina da postoje italijanski i španski scenario? Jeste. Da li je istina da je tamo umrlo na hiljade ljudi? Jeste. Da li je istina da će se to desiti i kod nas ako ne slušamo struku i ne pridržavamo se na osnovu njenog mišljenja preporuka države? Jeste. Da li je ovo možda trebalo saopštiti kroz pesmicu da se ti ne bi uznemerio? Ako ne smanjimo kontakte milom moraćemo silom.

      1. Dule,tako mlad,a tako pametan.Kakav italijanski scenario?Gomila gluposti.Dosadašnje mere su sasvim dovoljne da do toga ne dođe.

  2. Zdravorazumski posmatrano, taj koji je objavio poruku ovakve sadržine je u manjoj meri izazvao paniku, s’ obzirom da je ostavio mogućnost snabdevanja građana, nego što je to u nedelju uveče učinio predsednik države, koji je najavio isto (24/7), ali bez ikakve mogućnosti snabdevanja građana. Kad se tome doda i to da nije ista težina učinjenog krivičnog dela kada ga učini običan građanin i kada ga učini neko sa vrha vlasti, stvar je jasna – predsednik države treba da odgovara za isto krivično delo (izazivanje i širenje panike) i da bude strožije kažnjen (predviđena je kazna zatvora do 5 godina).

  3. Vidi sad… Ovo je, kao, uznemiravanje, a ona SMS poruka od sinoć da će da budemo Italija i Španija, to, kao, nije…

  4. Pa hajde da uhapsimo Kona. I on najavluje istu zabranu, samo ans pritom i ucenjuje. Citat: „Epidemiolog se zapitao zašto se razmišlja o potpunoj zabrani kretanja, a onda dao odgovor:“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.