Policija u Novom Sadu uhapsila je pet osoba osumnjičenih za više pljački i razbojništava, među kojima je i pljačka benzinske pumpe pre dve noći u tom gradu. Policija sumnja da je kriminalna grupa u proteklih mesec dana izvršila deset razbojništava na području policijske uprave Novi Sad.

Policija u Novom Sadu uhapsila je pet osoba osumnjičenih za više pljački i razbojništava, među kojima je i pljačka benzinske pumpe pre dve noći u tom gradu. Policija sumnja da je kriminalna grupa u proteklih mesec dana izvršila deset razbojništava na području policijske uprave Novi Sad. Zadržavanje je određeno Vladimiru L. (1983), Branislavu M. (1983), Njegošu K. (1987), Željku J. (1981), svi iz Novog Sada i Lazaru Đ. (1987) iz Sremske Kamenice.
Vladimir L., Branislav M. i Željko J. osumnjičeni su da su u ponedeljak oko dva sata posle ponoći izvršili razbojništvo na benzinskoj pumpi Vještica u Novom Sadu. Deset minuta kasnije njih trojica su uhapšeni u stanu Vladimira L. u Novom Sadu. Istovremeno, na drugoj lokaciji uhapšeni su i Njegoš K. i Lazar Đ. Dosadašnjom kriminalističkom obradom utvrđeno je da su članovi te kriminalne grupe izvršili razbojništva na benzinskim pumpama BMD u Bečeju, Užar gas u Novom Sadu, Ekspres gas u Temerinu, Volan u Budisavi i po dva razbojništva na pumpama AVIA u Bačkom Petrovcu i Vještica u Novom Sadu, saopštio je MUP Srbije. Osumnjičeni će danas biti privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Novom Sadu na saslušanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari