Uhapšene 53 osobe zbog zloupotreba u državnim organima

Ostavite komentar


  1. Jevtini predizborni marketing. Pa Djurica su do sada hapsili najmanje 5 puta. Pouzdano znam da su gromoglasno objavljivana njegova hapsenja a on posle popijene kafe je popodne bio na slobodi. I naravno nikada javnost nije informisana da je pusten. Tako ce biti i danas. Foliranti.

  2. I baš u jednom danu se hapse osumnjičene osobe za nekoliko slučajeva koji nemaju nikakve međusobne veze.
    Hm, da razmislimo,… to znači da su nekima sledovala hađšenja i pre nekoliko dana, nedelja, meseci, ali je neko odlučio (ko ima takvo ovlašćenje?) da ih ne hapsi. Po kom kriterijumu su bili na slobodi?
    Sada kada smo se našalili sa jednim kviz pitanjem, da konstatujemo da će svi ovi ljudi biti držani dva meseca (jedan mesec pritvora, plus još jedan mesec prduženja), a onda će ih bez ikakve vesti, posle izbora, pustiti na slobodu.
    Jedina uteha može da bude da će neko i njih tako da razvlači po zatvorima, sa tom razlikom što će za njih sigurno biti osnova za zatvaranje.

  3. Kriminal je veliki problem svakog društva. Permanentnim akcijama, merama, delovanjem institucija, moguće ga je svesti na najmanju meru. Na redu su sudovi, nadajmo se da će stvarno kazniti krivce.

  4. Svaki put pred izbore , pa ih puste posle glasanja , a narod placa odstetu za nezakonito pritvaranje i hapsenje !

  5. Da uhapseno 13 higijenicarke , 8 servirke 9 iz kurirske sluzbe, 11 peraca vozila, i jos ostalo na manjim bitnim pozicijama

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.