Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Marine S. (1985) iz Smedereva i Denisa R. (1978) iz Mramorka, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.Požarevački „Boni i Klajd“ osumnjičeni su da su 16. novembra u tržnom centru Barili, u Požarevcu, u manjačnici „Trezor“ izvršili razbojništvo.

Nakon deset dana požarevačka policija je Marinu uhapsila u Smederevu, a Denisa u Kovinu zbog sumnje da su maskirani uz pretnju pištoljem od radnice manjačnice oduzeli 2.645 evra i 67.000 dinara. Oni su iz Smedereva došli u Požarevac, kupili periku, masku i naočare i tako obučeni u belo ona sa crvenom perikom i tamnim naočarima a on sa belom zaštitnom maskom izvršili pljačku a zatim u obližnjem pasažu periku i ostale predmete koje su korisili za maskiranje bacili.

Policija je tokom uviđaja odbačene predmete za maskiranje pronašla. Pokradeni novac osumnjičeni su nakon razbojništva podelili i potrošili. Oni su uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari