Uhapšeni direktori firmi „Aman d.o.o“ i „Aman Real Estate“

Ostavite komentar


  1. onda treba uhapsiti pola Surcina..mora da nisu platili reket sns kamarili

  2. Osilio im se gazda. Od nekoliko radnjica, doterao do više od 300 radnji

  3. Sada će posredniku dati pare a ovaj te pare dati Oskaru,optuženi pušteni,gradnja legalizovana i sve rešeno. Tako to radi Oskar.

  4. Jujuju, koliko takvih ima pa ih nehapsite. Nije li taj direktor poklonio neki aparat za neki Dom zdravlja u Beogradu. Sve postujem, molim vas hapsite sve druge koji su to takve investicije vec izgradili i uradili protivzakonito. Samo isti arsini prema svima.

  5. Na kraju ce se sve zavrsiti sa odugovlacenjem predmeta do zastarelosti ili do oslobađajuce presude, a onda sledi odteta od drzave u vrednosti desetina miliona dinara.

  6. Znaju surcinci ko stoji iza toga, znaju ko je dao pare,kao i uvek kada su velike investicije……ako ce biti bolje…zassto da ne

  7. Ma,sad će ,,vlast,,da vata i bije komarce….a škorpije se šetaju…..

  8. Jbt kakva je ovo farsa!!! Pola Beograda bespravno, naročito rubni delovi grada, ali nema veze, ovde će se uzeti reket, sve mi liči na to.

  9. Lopovi kradu teraju radnike mesec dana na otkazni rok i ako se to ne sme zakonski lopuze

  10. Da li mislite da je stvarno to razlog hapsenja? Ko zna sta se radi tu a ja bolje da cutim pptplacuju radnike zarad birackog glasa i jos mnogo toga to su lopuze j

  11. ŠTO STE LJUBOMORNI RADITE IMAĆETE I VI.JA ISTO TO GLEDAM ALI ŠTA ĆU NEMAM PARA I ĆUTIM.ALI MIRNO SPAVAM.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.