Uhapšeni rođeni brat i sinovac predsednika opštine Topola zbog proizvodnje marihuane 1

U Topoli je uhapšen rođeni brat predsednika te opštine Vladimira Radojkovića zbog, kako se sumnja, neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, saznaje nezvanično N1 iz dobro obaveštenih izvora.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, u Mladenovcu i Topoli zaplenili su oko 20 kilograma marihuane i uhapsili sedam osoba, među kojima su i Radojkovićev brat i sinovac.

U saopštenju MUP-a se navodi da je policija u Topoli uhapsila M. R. (50) i njegovog sina B. R. (23), prilikom pretresa kuće u kojoj je, kako se sumnja, otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa oko četiri kilograma ove opojne droge.

Uhapšeni rođeni brat i sinovac predsednika opštine Topola zbog proizvodnje marihuane 2
Foto: MUP

Kako N1 saznaje, u pitanju su rođeni brat i sinovac predsednika opštine Topola, čija se kuća inače nalazi u istom dvorištu gde je i otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane.

Izvor N1 kaže da je u toku jučerašnjeg dana sazvan hitan sastanak odbornika vladajuće većine u opštini Topola, kako bi se razmatrala ostavka predsednika opštine Vladimira Radojkovića, koji se trenutno nalazi na odmoru van Srbije.

Zvaničnih informacija i potvrda iz opštine Topola o ovom slučaju za sada nema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari