Uhapšeno 25 poljoprivrednika zbog sumnje da su oštetili budžet Srbije za 41 milion dinara

Ostavite komentar


  1. Kad su uhapsili najvećeg proizvođača organske hrane,čemu da se nadaju obična odgovorna lica poljoprivrednih gazdinstava?
    I šta je bilo sa 640mil.evra sa carine?

  2. Sve sto se navodi nisu mogli uraditi bez pomoci zaposlenih u kancelariji za poljoprivredu,odbornika za poljoprivredu iz tih Opstina,mozda i vodecih ljudi pojedinih Opstina…….

  3. Pa ovo je,Diznilend.Njih dvadeset petoro,oštetilo budžet.Super,ovi na vlasti,za pedeset puta veći iznos i svi to i dalje rade.Plakanje od smeha

  4. Bravo za vlast! Najzad pohapsili neke, u odnosu na povlašćene vlastodršce ili njima bliske kartele, sitne lopovčiće. Šta je po oko 15.400 ukrađenih evra po uhapšenom poljoprivredniku u odnosu na onoga sa Kosmeta koji pokrade od lizing-banke (i rasproda 15 kamiona) i bi oslobođen odgovornosti i za kamione i za krađu peska, šta je sa „tetkom iz Kanade“ , šta sa 24 apartmana u Bugarskoj, šta sa sudijom iz BG koji na Kopaoniku od svoje i ženine plate sagradi silne apartmane, šta je sa bratijom Brnabić, šta se dogodilo sa preprodavcima oružja iz Krušika ali i sa gomilama drugih lopova iz vlasti, korumiranih činovnika, sudija, inspektora, policajaca… I najzad šta je sa bivšim gradonačelnikom BG za koga režimski mediji neprekidno tvrde da je ukrao neverovatnih 600 miliona evra? Zašto ga najzad ne hapse? Postavlja se pitanje kako će proći onaj sa 1,5 tone marihuane ako se zna da je ne tako davno jedan običan smrtnik za desetak grama kod njega nađene marihuane „popio“ nekiliko godina zatvora? Naravno ništa im se neće dogoditi jer su nazadnjaci uveli novi sistem u smislu „male vešaju, a velike luperde pohvaljuju i dele im ordenje“! Znači i ova „akcija hapšenja“ je opet samo bacanje prašine narodu u oči.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.