Uhapšeno 28 osumnjičenih da su oštetili budžet za više miliona dinara

Bivši funkcioneri opština Prijepolje, Arilje i Novi Pazar među privedenima

Ostavite komentar


  1. Cim pocne da pada rejting, pocinje borba protiv organizovanog kriminala i korupcije…Ovo je primer, uhapsena dva SNS predsednika opstina, ali sa naglaskom „bivsi“…I ovi sadasnji lopovi i kriminalci ce biti uhapseni kad budu „bivsi“…Iz izvestaja se vidi da su uhapsene sve jake mustre, odgovorno lice iz Mesne zajednice, lice iz JP Cistoca, odgovorno lice iz seoskog fudbalskog kluba…Prpa bato….Na kraju, trenirana je strogoca i nad ovim Ljajicevim, da se pokaze gde im je sada sef…Cekam saopsetenje MUP-a posle pravosnaznih sudskih presuda u ovom slucaju…Bojim se da ce i ovo skupo kostati budzet Srbije…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.