Uhapšeno deset osoba, pronađena velika količina naoružanja

Stefanović: Bez direktne veze sa Jajincima

Ostavite komentar


  1. Šta će nekome uopšte toliko oružje je glavno pitanje!? Policija je opravdala poverenje koje građani imaju u nju. Samo napred i očistite Srbiju od tih kriminalaca!

  2. Dobro je da bar nesto korisno bude od vas naprednjaka, da se medjusobno potkazujete i "pronalazite" oruzje koje imate kod sebe. Demokratska opozicija sigurno ne poseduje to oruzje!!! Zilim vam i dalje uspeha u potkazivanju!

  3. Srbija je na žalost I dalje krcata oružjem u nelegalnom posedu i to vise od četvrt veka. Što je mnogo, mnogo je! Država je grdnim akcijima I moljakanjem pokušavala da smanji te količine. Dobro, I smanjene su količine nelegalnog oružja ali uanemarljivo. Značajnije je to što je time pokazala svoju nesposobnost da se suoči sa problemom I da ga reši. Držaoci oružja I municije nekriminalci su vratili, manje-više, mada su I takvi sebi postavili pitanje: zašto? jer država nije sposobna da mu ga pronađe, a opet, neka ga, zlu ne trebalo. Krimosi naravno ne žele da imaju legalno oružje. I da nije ove rećerazredne seoske amaterske predstave oko atentata vođe, nebi se potrudili da pronađu bar jednu grupu dilera nelegalnim oružjem. I konačno, Stefanović dr Nebojša je dežurno I u ovom cirkusu

  4. Kriminalu se mora suprotstaviti na svim frontovima što iz datog primera vidim da država na odličan način čini.Svakim danom srbija je sve čistija od ovakvih kriminalaca koji nas drže u strahu od mogućih ludih akcija.

  5. Dakle ,opet taj Apatinski klan,na koji ukazujem,kao bezbednosni ,a ne bezbedonosni analitičar,analitičar ćiriličnog kriminala.Od Skupštine do vremenske prognoze…Koliko će dugo tonuti ovaj brod!!!

  6. Treba menjati deo u krivičnom zakonu vezano za ilegalno gomilanje i promet oružja, da budu u delu terorističko i ekstremističko delovanje protiv bezbednosti gradjana .

  7. U kratkom periodu značajni poduhvati MUP-a su primećeni od strane naroda i to je podržano kao pravi put kojim treba i dalje da se kreću.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 10

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.