Uhapšeno sedmoro radnika EPS-a zbog malverzacija u javnim nabavkama

Ostavite komentar


  1. hapsili su i predsednika komisije za javne nabavke iz Zaječara i davaoca mita, a redovnog pobednika na javnimn abavkama, pa su sada obojica na slobodi, predsednik komisije na višoj funkciji, a ovaj je i dalje dobitnik svih poslova.
    Ovo je samo još jedno u nizu hapšenja koje će se završiti slično kao i bilo koje drugo, jer nije poenta sprečavanje kriminala, nego stvaranje privida da pravosuđe i država funkcionišu i postoji borba protiv kriminala.

  2. A gde su tu direktori i ostala gospoda?Mislim na ove koje je vlast angazovala na sve moguce funkcije u eps-u?

  3. Koji cirkus. Uhapšeni jer su krali kablove, a ovamo u Nišu pre mesec dana Miško ukarede više od 15 miliona evra za zemljište u centru Niša i nikom ništa. Kablovi…cirkus od države i društva!

  4. 16,6 miliona dinara je kap u okeanu lopovluka u EPS-u. Ovo je zamazivanje očiju javnosti za enormne pljačke koje traju godinama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.