Ujedinjeni protiv kovida: Protest i kolo oko spomenika Stefanu Nemanji „sumrak pameti“

Ostavite komentar


    1. Veceras u udarnom dnevniku AT tv ORF 2. sa podsmehom objavljuju kako je SRB druga u EU , procentualno po broju vakcinisani stanovnika, a da broj zarazeni raste, pitaju se kako je to moguce, Takodje su rekli da SRB nudi vakcinu svim strancima koji zele. Zatim je pusten video snimak gde G R nadovanovic sumlja u izneseni broj umrli do sada i da prema njegovim saznanjima cifra umrli je od 8- 10 000. Nije li sve ovo malo cudno?

      1. Богуми је чудно што ти лупаш толико?

  1. Svuda po svetu su ljudi izašli na proteste , da li i milioni Nemaca , Francuza , Engleza…spadaju u grupu „sumrak pameti“!?

  2. Izvinjavam se na pitanju.. A ko ste vi? Nelegitimna samozvana organizacija koja je na otvaranju istog spomenika ćutala… Svima po jedan sendvič

  3. Šta uraditi protiv ovakvog protesta koji može da se tumači kao „biloški terorizam“ na koji način, privesti osobe koje ne nose maske, nepoznatog zfravstvenog stanja i izložiti druge od opasnosti od zaraze.
    Jedino rešenje je indentifikovati sve prekršioce mera što je sada lako moguće sa fotverom za prepoznavanje lica, i suditi im ne za prekšaj nego pokušaj širenja pandemije

  4. Mislim da te retardirane jadnike ne treba osuditi jer njihovom mozgu nije dostupna važnost i značaj svega.Ne zaboravimo da se radi o životima njima najbližih.Žalimo ih,tako im možemo najviše pomoći.

  5. Dali vidite sta radite vi bas hocete da naterate narod na ulice .Tadace biti kasno za sve .

    1. За ове што су вани одавно је касно.

  6. KOVID ŽURKA !!!! Gde je policija? Ili kazniti sve ili osloboditi one sa splavova.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 7

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.