Ukinut pritvor Kostadinu i Nikši Terziću 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Braći Kostadinu i Nikši Terziću, sinovima generalnog direktora FK „Crvena zvezda“ Zvezdana Terzića, ukunut je juče pritvor, te će se oni braniti sa slobode zbog sumnje da su prebili fudbalskog menadžera Uroša Jankovića, potvrđeno je Danasu u Drugom osnovnom sudu.

Sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je kao neosnovan odbijen predlog Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu da se okrivljenima produži pritvor, te su oni pušteni na slobodu.

Istovremeno, određena im je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa oštećenim Jankovićem, uz upozorenje da se prema njima može odrediti mera pritvora, ukoliko prekrše izrečenu zabranu.

Okrivljenima je na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Podsetimo, Nikša i Kostadin Terzić su 20. oktobra negirali krivicu u slučaju prebijanja U. J, a Drugo OJT podnelo je predlog za određivanje pritvora.

Dana 19. oktobra, zbog događaja od 17. oktobra, braća Terzić, kao i L. K, privedeni su zbog nanošenja teških telesnih povreda U. J. (37).

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora “Crvene zvezde” Zvezdana Terzića u centru medijske pažnje nalazio se od ranih tinejdžerskih dana zbog svoje veze sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom pevačice Svetlane Ražnatović.

Od decembra 2022. godine, Kostadin Terzić se nalazi na poziciji potpredsednika kluba OFK Beograd, koji igra u Prvoj ligi Srbije (drugi rang takmičenja).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari