Pušten iz pritvora predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović

Ostavite komentar


  1. Platio je reket koliko treba, i casni SUD je necasno odlucio da ponovo ugrozava zivot gradjanima Grocke. Jednostavno takav je sadasnji rezim predvodjen Aleksandrom Vucicem, koga iz senke usmerava T. Nikolic, koji je kobajagi abdicirao. Od ovog rezima se ne moze vise ocekivati zato ga treba i ukinuti, jer sluzi samo mafiji i neprijateljima Srbije.

  2. Meni je neverovatno da je dotični uopšte bio u pritvoru?! S obzirom kakvo nam je sudstvo, ne bi me čudilo da bude i oslobođen od strane nekog „poštenog“ sudije! Posle oslobađajuce presude, za očekivati je da dotični bude nagrađen nekom novom funkcijom, a PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE da dotičnog nagradi nekim ordenom, npr ORDEN ZA JUNAČKO DRŽANJE! PS dotičnom suditi u Brusu, jer tamo je sudstvo „NAJNEZAVISNIJE“ a jedan od porotnika da bude Jutka!

  3. Verovatno se priprema bot-brigada za zastitu nepraved o uhapsenog mucenika a istovremeno sudstvo iztrazuje paragrav po kome bi optuzilo Milana Jovanovica? U protivnom ako se ovako nastavi prvorodjeni ostaje bez gradonacelnike i predsednike opstina? Bezobrazan smo neki narod, pa i ti ljudi imaju neka prava pa makar da ubiju, nekog ucenjuju, seksualno napastvuju, zapale neku garazicu, izvade nekome grkljan, ma sve je to normalno, opametnimo se ljudi, sta nam je!!!

  4. Iskren da budem, ne znam da li postoje neke zvanicne pravne obaveze po kojima je novinarima zabranjeno da u svojim izvestajima po imenu navedu ko je u ovakvim slucajevima bio sudija, ko clanovi suda i tako dalje… da sudije koje donose slicne odluke imaju priliku da komuniciraju direktno sa javnoscu. Ako je sve uredu, ne vidim zasto im se imena kriju? Nek narod vidi ko takve odluke donosi i koliko cesto.

  5. Vucicu, unistili ste sistem; kriminalce, siledzije, lopove, ubice, dilere, ratne zlocince pustate bez ikakve lustracije da slobodno setaju sa nama i CEREKAJU NAM SE U LICE! GOSPODINE VUCICU, VI STE GAD OD COVEKA! Sklonite sape od sudstva i od medija, potpisujte dobrosusedske odnose sa Kosovom koje ste VI oterali i TORNJAJTE SE da vas vise nase oci ne vide!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.