Ukinut pritvor uhapšenim napadačima na Borka Stefanovića

Ostavite komentar


  1. Policija“ko bajagi“ hapsi, a sud pušta na slobodu atentatore. Stići će oni jednog dana i do svojih nalogodavaca, jer stara izreka kaže:“Sekira napravi malj, a on je posle udari u glavu“.

  2. Treba javno objavljivati imena tužioca i sudije koji su postupali u ovom i sličnim predmetima, ako hoćemo da jednog dana razdvojimo žito od kukolja. Sudski akti su javni i potpisani imenom i prezimenom, neka svako stoji iza onog što radi. Ovako, kriv je tamo neki sud, neka država, a sve su to samo korumpirani pojedinci.

    1. @obavezna lustracija – slazem se sa tobom da treba javno objaviti imena tuzioca i sudija i to svakog ponaosob ko je , sta je uradio protiv drzave i poretka , i da se brisu iz registra , samo da li ce to vaziti za sve sudije , tuzioce i javne pravobranioce jer ne vidim da se polomise bas oko nekih poziva na silovanje , pljacku , i poziva na ubistvo zbog drugacijeg misljenja . Mozda ja i gresim , ne znam , ali nekako mi se cini da se dvostrano vrednuju kriminalna dela i verbalni delikti !?

      1. Ne bih stavljao bilo čije pretnje i uvrede na twitter-u u istu ravan sa krivičnim delom nanošenja teških telesnih povreda u Kruševcu ili pokušajem ubistva novinara u Grockoj. Pitaj nekog pravog sudiju ili advokata, nije to ni blizu za poređenje.

        1. Није ствар у томе да ли се ради о тешким, тежим или лакшим кривичним делима – једноставно не сме да постоји толеранција према било ком злочину а ни према злочинцу (без обзира да ли носи црну, црвену или жуту кошуљу)! Дакле, нема поређења тежине кривичних дела већ само и искључиво бескомпромисна борба против њих!

  3. Pitanje je dana kada će predsednik da nam saopšti rezultate poligrafa.Jer dok on ne kaže da li su krivi ili ne ništa se ne važi.Samo da poprave poligraf jer je od prethodnih dobrovoljaca i Radičića počeo da šmercuje.

  4. Da li su Borko i njegovi aktivisti podneli krivičnu prijavu za pokušaj ubistva? Da li je javni tužioca takođe podneo tužbu. Ako jesu do presude nema razloga da se drže u pritvoru.
    I još nešto, kada im zna indetitet zstašto ne proveri njihovu stranačku pripadnost jer onda je lako otkriti nalogodavaca. Osim toga Kruševac je mali grad gde svako svakog zna a pogotovo nečiju stranačku pripadnost. Dakle, ne okolišite već jasno i glasno kažite iz koje su stranke i ko je nalogodavac. Kada možete bez Radulović i Jankovića vala možete i bez Obradovića, npr.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.