Ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću

Ostavite komentar


  1. Шоу маст гоу он.

    1. Притварају окривљеног без иједног разлога за одређивање притвора.
    2. Одређују неискусну (и напаљену бај д веј) судију да спроведе наређено.
    3. Доноси се осуђујућа пресуда без и једног МАТЕРИЈАЛНОГ доказа. Све сами, посредни докази, а увиђај одрађен са катастрофалним пропустима.
    4. Укида се безвезна, теледиригована, (назови) пресуда.
    5. Окривљеном се укида притвор.
    Прави убица није ни у најави, а време само иде. Зорана (бар до сад) поптуно непотребно малтретирају, а дете остављају без родитеља.

  2. Udbaška priča ko zna za koga robija ovaj ćovek verovatno neko iz kaste jaki mudonjo povezan sa strancima a ovo je idgovor na Radojčića setite se Divčeve žene i mali milion sličnih ovde za kastu zakon ne važi

  3. Dal je moguce? Daj bre i pticama na grani je sve jasno. Nas pravosudni sistem nije u stanju da okonca jedno suđenje pet godina. Sramota

  4. Da li neko od vas novinara zna da napise ljudski tekst. Zbog cega mu je ukinuta prvostepena presuda? Jel bilo gresaka u proceduri? Jel utvrdjeno da nije izvrsio delo? Jel se dobro vladao pa su mu presudu od 40 ukinuli posle 7 godina? Koji je smisao ovakve nesuvisle i nepotpune vesti?!?

  5. Malo je reći da je odluka zbunjujuća,bar bez ikakvog objašnjenja.Do sad su nam prenosili svaki korak koji napravi u sudnici pa u zatvoru a sad bez i jednog objašnjenja samo objava pušten je,ukinut mu je pritvor pa koji pritvor kada je osuđen?!?

  6. Osuditi nekoga na cetrdeset godina zatvors ,pa ga onda pustiti ,najvise govori o sudstvu u Srbiji. Ne ulazim u to dal je kriv, mozda nije ,ali onda zasto je osudejen.Ovakvi postupci takodje najvise govore ,o strucnosti I moralu sudija, kriv je ,pa nije kriv….Sramota nevidjena …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.