Uklanja se stari Železnički most u Zrenjaninu, simbol borbe protiv fašizma

Most je jako važan za pešake jer povezuje dva velika gradska naselja

Ostavite komentar


  1. jesu li Vojvodjanski graditelji mostova toliko zaostali da ne znaju graditi mostove bolje je da Zrenjanin izbrisemo i preimenujemo novim Beogradom videli smo fabriku vode graditelji Beogradjani i sta se desilo katastrofa

  2. Dali je moguce ovaj stari most koji je i simbol zrenjanina da se uredi za pesacki most i pored da se sagradi novi za brze vozove

  3. Most se uklanja sapruge ciji su koloseci zabetonirani prema vrscu na svi prelazima preko pruge i tako nagovestili uklanjanje pruge izmedju po ko zna koji put gradova BanataZa razliku od toga sto su ostavili u funkciji ili popravljaju sve pruge prema Beogradu jer je neophodno da se sto vise robe izvuce iiz Vojvodine u glavni grad i spreci trgovina medju banatskim gradovimaZASTO??

  4. Ako je ikako moguće izgraditi novi ali ipak sačuvati stari most.On je simbol čitave jedne epohe.

  5. Državni vrh da je sposoban sačuvao bi taj most zbog ljudi koji su dali svoj život za slobodu,a sad državni vrh može slobodno da pljačka već osiromašen narod!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.