“Ukoliko jedan dnevni list destabilizuje vladu, kakva je to vlada”: Ivan Ivanović odgovara Ani Brnabić

Ostavite komentar


  1. Šta ima opasno u 4 j po muškarca? Bar se nasmejemo uspelim, a i neuspelim dosetkama koje nikom ne nanose štetu jer one neće smeniti vlast. Problem je u tome što neće ni popraviti vlast,jer predsednica ne radi svoj posao,nego se svađa i pušta da joj razvlače budžet kako ko stigne. Tako ona radi protiv Srbije, a novinari su joj krivi što je opominju. Velika šteta za Srbiju.

  2. Nema komentara. Strah. Da li opravdan ili ne? Čak se ni na to ne može odgovoriti

  3. g-dja Brnabic vec duze vreme ne radi svoj posao za koji je prvenstveno placena od strane gradjan ove zemlje, trebalo bi g. Vucic da je uputu u to sta je njen posao pa da se pokrene Vlada i radi nesto korisno za ovaj narod i drzavu.

  4. Bravo Ivane. Da joj neko kaze u lice. Ponasanje SNS bota. Ne radi svoj posao, a umesto toga siri mrznju prema neistomisljenicima. I to tako nevaspitano, apsolutisticki. Alo, premijerko, urazumi se!

  5. Ivane na početku tvog izlaganja napisao si gđa brnabić, pa nije ona gđa, ona je čale iliti tata a mama ima mnogo. Inače u potpunosti se slažem sa tvojim komentarom i samo mogu tu još da dodam da ona nikako nije za ovu funkciju, I da pored fakulteta koji ima, ko zna dali ga i ima, možda je kupila diplomu, nezna da govori i izražava se krajnje prosto.

  6. Da li se brišu komentari koji ne prijaju uredništvu? Predložio bih Ivanoviću da ponekad promeni tramvaj. Dvojka ga vodi kroz drugu Srbiju. Brnabićka nije baš neka cvećka, ali njegova nadmenost kao velikog stručnjaka za medije samo govori da ga je pogodila u metu.

  7. Premijerka zbilja preteruje. Kako jedan list sa tako malim tiražom može da ugrozi Vladu? Jednoumlje više ugrožava Vladu.

  8. Брнаба је највећа срамота српског народа не разуме се ни у шта а у све се меша она не брани нити гради државу што јој је дужност већ хвали вучића м и мрзи оне који не мосле о њему као она мада ни он није бољи од ње,он је довео да срамоти србију

  9. Ko ne ide u školu kad je trebalo i ne obrazuje se onda lupeta i ne moze dve duže rečenice da sklopi i izgovori u medijima. To je problem „premijerke“ i ne treba je posmatrati preozbiljno. Ona jednostavno nema kapacitet za bolje od ovoga.

  10. ,,netrebuje carstvo neljudima
    Do li da se pred svijetom ruze,,
    Petar Petrovic,,Njegos,,

  11. Brate bio si zanimljiv u Kes taxiju ali od kada si zagazio u politiku…ne stoji ti… I u pravu si,kakva je to drzava koja dozvoljava sa se pljuje vrh,ma ko bio na vlasti!

  12. Нису у опасности само запослени у медијима већ цео српски народ са оваквом муком од председника владе.

  13. dal ima ovde neki advokat , ja to nisam , pa da digne tužbu zbog delovanja protiv sloobode govora?

  14. иван ивановић … кеш такси брате , мисли о томе.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.