Umesto da osudi, Vlada je oćutala

*Maja Sedlarević: Poglavar SPC i njegovi saradnici bolje da se obračunaju sa pedofilima i lopovima u svojim redovima i počnu da plaćaju porez na imovinu i ispunjavaju druge obaveze kao i svi ostali u ovoj zemlji
Ne smiruju se reagovanja na optužbe SPC protiv potpredsednice Vlade Srbije, koja je odgovorila na izjavu patrijarha Irineja da su "Srpkinje dužne da rađaju"

Ostavite komentar


  1. Velika je istina da je bolja finansijska situacija mnogih porodica da bi se lakše odlučili na više članova u porodici. Nekako se prave neupućeni koliko je žena se razbolelo od ovog bombardovanja i nemože da ima dece ili se leči od raka, ili ih više nema… Treba sve uslove pogledati i pomoći ženama i da ozdrave, a i da lakše i bolje žive, pa toliko ima samohranih majki o kojima niko nebrine nego se same muče…

Ostavite komentar


Društvo

Beograd Prajd u fotografijama 7

Beograd Prajd u fotografijama

U našem glavnom gradu danas je održan Beograd Prajd, a pripadnici LGBT+ populacije podsetili su još jednom na svoje zahteve i na probleme u društvu sa kojma se susreću svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.