Umirovljeni vladika Atanasije preminuo u Trebinju

Ostavite komentar


  1. Neka dragi bog podari rajsko naselje nasem blazenopocivsem vladiki Atanasiju Jefticu. Prastajte cestiti vladiko, i vecna vam hvala za vas pastirski rad.

    1. Isto rekli Paveliću na sahrani.Svaki zločinac je sahranjen sa željom da ode u raj.Očiyo pošteni i skromni po vama zatucanima idu u pakao.

  2. Tri A: Amfilogije, Artemije i Atanasije. Sva trojica vladika zestoki kriticari AV. I sva trojica umrli od korone, par dana posto im se „zdravstveno stanje poboljsalo“. Nisam pristalica teorija zavere, ali… Jedan je koincidencija, dva sumnjivo, a tri je jasno!

  3. Pa nastavite da rovarite po Crnoj Gori. Sveti Petar cetinjski i Sveti Vasilije sve vide…

    1. Pozivaš se na Sv.Petra i Sv.Vasilija nesrećo i bedo ljudska.
      Oni će ti takvom i suditi.

  4. Episkop Atanasije Jevtić je masovne pogrome srpskih Bogumila okarakterisao „medicinskim“ rečnikom, rekavši da je bogumilstvo zlo „koga je Stefan Nemanja progonio sa srpskih prostora kao gubu…“. Politika 23. jun 1994.

  5. nemamo rijeci zahvake za progon cirka 700 vojnika vrs sa familijama februara 1993g.Zahvalni trebinjci.

  6. Cenjeni vladiko,odlazi i deo nas,odlazi najumniji,najbolji.Znao si da nak kažeš,naučiš,otvoriš oči,pokažeš,rastumačiš,ukažeš,proročki povedeš,prstom pokažeš,otkriješ,odvojiš dobto i zlo,….sve za istinu,Crkvu i srpski narod.Ostaće mi tvoja beseda nad počivšim mitripolitom Anfilohijem kao vodilja hrabrosti i vizionarstva.Hvala,Bog neka ti dušu oprosti,večna ti slava.

  7. On je bio moj omiljeni vladika, isla sam na njegova predavanj u SKC , sve sto je govorio sve je bilo tacno i sve o cemu je govorio i upozoravao sve se na javi nedugo posle toga obistinilo , nisu ga dobro „culi“ . Neka ga andjeli cuvaju .

  8. Polako Đavolak skuplja svoje stado tkzv vladike,patrijahe.Nek se spreme popovi,zvonari.

  9. Otisao je poslednji iz PROAMERICKE GRUPE episkopa Srpske Crkve.Stice se utisak kao da je neko likvidirao ovu grupu, koja je godinama predstavljala mozak SPC. Da li ce sada biti lakse predati Kosmet, koji je vec predat. Ili je samo u pitanju smena generacija. Po kratkom postupku.

  10. Prvoslav medju jednakima narice po medijima za Balasevicem i gradonacelnikom Zagreba a Vladiki Atanasiju odrzao inkognito sluzbu.
    Hvala Trebinju i Srpskoj sto dostojno ispracaju besmrtnog Vladiku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.