Supružnici Dragoslav (82) i Ljubinka P.(8O) iz Lapova preminuli su, kako se pretpostavlja, od hladnoće, iznemoglosti i gladi. Policija je, prošlog petka popodne, nakon poziva komšija, provalila u kuću nesrećnih supružnika i u njoj zatekla već preminulog Dragoslava i Ljubinku koja je davala znake života, ali je posle nekoliko sati i ona umrla u kragujevačkom Kliničkom centru.

Supružnici Dragoslav (82) i Ljubinka P.(8O) iz Lapova preminuli su, kako se pretpostavlja, od hladnoće, iznemoglosti i gladi. Policija je, prošlog petka popodne, nakon poziva komšija, provalila u kuću nesrećnih supružnika i u njoj zatekla već preminulog Dragoslava i Ljubinku koja je davala znake života, ali je posle nekoliko sati i ona umrla u kragujevačkom Kliničkom centru. Naložena je obdukcija tela supružnika, nakon čega će i zvanično biti poznat uzrok njihove smrti.
Vremešni supružnici Dragoslav i Ljubinka P. živeli su u Lapovu u trošnoj kući, u kojoj nije bilo ni struje, ni vode, ni grejnog tela. Komšije su uočile da se ne pojavljuju još od 3. januara, a kada su pozvale policiju već je, nažalost, bilo kasno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari