U Domusu Arheološkog parka „Viminacijum“ juče je održan stručni skup posvećen poboljšanju interne komunikacije u sistemu Elektroprivrede.

Ovaj sastanak, kome su prisustvovali predstavnici sektora za ljudske resurse iz svih privrednih društava EPS-a, imao je za cilj da predoči načine za prevazilaženje prepreka u internoj komunikaciji EPS-a, prvenstveno jer interna komunikacija predstavlja jedan od najvažnijih preduslova za efikasno funkcionisanje ove složene kompanije.

Skup u Viminacijumu zvanično je započeo obraćanjem Dragane Rajačić, direktorke za ljudske u Elektroprivredi Srbije, koja je ovom prilikom istakla važnost unapređenja tokova poslovnog komuniciranja unutar EPS-a. Sandra Trifunović, direktorka za strategije i planiranje ljudskih resursa govorila je o predstojećim radnim ciljevima ovog sektora, koji će iziskivati veliku posvećenost i fokusiranost, imajući u vidu vremenske rokove za realizaciju zadataka. Prisutni su iskoristili ovu priliku za razmenu bitnih mišljenja i preporuka, vezanih za rad ljudskih resursa u EPS-u ali i izneli najčešće probleme sa kojima se susreću na radnom mestu. Jelena Dančević, direktorka za razvoj ljudskih resursa izrazila je zadovoljstvo povodom održavanja ovog stručnog skupa. Prezentacije o samom značaju interne komunikacije održali su Dejan Ljubinković i Sanja Roslavcev iz interne komunikacije u ljudskim resursima EPS-a, dok je o konkretnim efektima o internoj komunikaciji govorila Bojana Matović, korporativni psiholog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari