Prosvetari pozivaju Vučića: Dođite na pet dana da budete profesor fizike, srpskog ili matematike, recimo?

Ostavite komentar


  1. Profesori,da li biste Vi bili predsednik pet dana?Da uzmete neplaćeno u školi i budete presednik?Da vam svi budu na kičmi ,cela zemlja,i da vas vešaju,čereče,prete,da traže svoja prava,veće plate,bolje puteve,plavlje nebo???Klinci kojima predajete su naša budućnost i bavite se njima.Budite profesori.Prefsednik neka bude predsednik.Domar neka bude domar.Lekar da bude lekar.Svako neka radi svoj posao i biće dobro.

  2. @Jeca,da li bi pristala da bar jedan dan ne budes BOT?!
    Predsednik ne moze biti profesor jer NIJE zavrsio fakultet.On je samo navijac-huligan koji je prevarom uskocio u predsednicko odelo.

  3. Evo, ja odmah prihvatam da budem predsednik, može već od sutra. Planiram da ne radim ništa, i na taj način bar ne činim štetu Srbiji kao aktuelni predesnik.

  4. Kad bi samo prestali ljudi da se obaziru na njegove price za malu decu u koju ni mala deca ne veruju… samo ga ignorisite!

  5. I na sve ovo sto rade, roditelji ih zovu i vikendom, nocu, za vreme kad su na godisnjem odmoru. Nisam nastavnik, radim u administraciji srednje skole (jos malo fali za 30 god.). Znam kako je u danasnje vreme, a verujte toga nije bilo pre 20 i vise godina.

  6. Pa ko ga tera da bude na sto strana. To nije njegov posao.Botovi, pročitajte u ustavu njegova ovlašćenja. A on 1000 puta taj ustav prekršio, jer hoće da bude i pekar, mesar, apotekar…a najviše voli da bude sudija i dželat…

  7. Profesor sam fizike i svoj posao ni sat ne bih mijenjao za posao predsjednika.

  8. Ne mora da radi kao nastavnik, mada i to sigurno zna najbolje, ali nek prima nastavnicku platu (i zivi od toga). Evo, samo jedan mesec.

  9. Ne obazirem se sta je predsednik rekao to je njegovo misljenje ali ko nije radio u školi ne zna šta je taj posao. Vučić kaže 18 časova, 20 časova neka održi npr. iz prava svoje struke danas 5 časova sa različitim programom pa da vidi kako je kad te gledaju te očice kako pričaš i kako to učenik shvata. Nije isto matematika,fizika, hemija i fizičko, a to je sve pod jednom kapom. Plate prosvetnih radnika nisu nikad bile manje u odnosu na prosečne plate u republici. Kad je tako lako prosveti pa zašto deca ne upisuju nastavnicke fakultete, a I prosvetni radnici masovno beže iz prosvete. Prosvetu ne mogu da zamene ovi sa kupljenim diplomama ili mega, union, fam, futura itd. Treba držati čas od 45 min. e to je umetnost , a trebaš imati znanje i pričati o temi , a ne s brda i dola nepovezano.. Svaki čas ima svoj uvod, glavni deo i završni deo. Na kraju penzija od 40 godina staža u prosveti 80.000 din. a ovi osvajači medalja od 40-e godine tri prosečne plate u Srbiji. Svaka čast osvajacima i da ih bude što vijesti želimo i zao mi sportista kad vidim kako se bore i pokleknu korak do medalje. ali prosveta je zanemarena, uništena.

  10. Zaboravili ste rad kod kuće, rad na ulici, rad u bašti kafića. Ima tih radova iiiihaaaj.

  11. Da bi me neko razočarao mora prvo da me očara,što je u ovom slučaju nemoguće. Mogao bi da predaje neki pravni predmet u srednjoj,ali nikako Ustav je o tome ništa ne zna.
    Zna da vrišti,kuka,laže,podmeće i ogovara. To su osobine babe narikače.

  12. Ма какав Чак Норис, Вучић може да предаје све предмете, као учитељица, ал у гимназији, а ако затреба и на факултету.

  13. Раде ли заиста сви у ОШ и СШ 40 сати у
    радној недељи? Било би добро да је то истина. Зашто тако скромни резултати на пријемним испитима и матурама? Зашто се толико држе приватни часови које родитељи дебело плаћају, ако се толико држе додатни и допунски часови? А одмори и распусти?

  14. Dokle ćete mučiti Predsednika, umesto da ga razumete i obezbedite stručno lečenje?

  15. Dosadni ste vise sa tim privatnim časovima.
    Ja sam npr. 8 godina isao na privatne casove gitare (iskljucivo po notama) pa ne postadoh muzičar. Odsviram ponekad za sebe ili drustvo i to je to. Ne pomazu svima ni dopunske ni privatni časovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.