Unija sindikata prosvetnih radnika poručuje Kriznom štabu: Dajte nam korisne informacije

Ostavite komentar


  1. Odlično formulisano, na kraju sve ide preko ledja djaka i nastavnika .

    Jedna stvar takodje nije jasna – Zar nije rečeno da u kritičnim epidemiološkim situacijama, broj ocena nije važan, da ocena može da se zaključi i sa samo jednom ocenom pogotovo kod dece koja su nedeljama bila bolesna od kovida ?

    Do 20.12. gradivo bi trebalo da bude završeno i ostaje samo ocenjivanje….zar su ocene važnije od zdravlja u situacijama kada svi očekujemo pogoršanje epidem. situacije zbog slava, proslava, dolaska velikog broja naših ljudi iz inostranstva ??

  2. Molim Vas gospodjo Janković da se ne oglašavate! U onom paklu u septembru i oktobru kada je po četvrtina nastavnika bila na bolovanju jer ste pristali na eksperiment sa decom i nama, niste se oglašavali.Držali ste Ružićevu i Brnabićkinu stranu ćutanjem.Nikada ništa konkretno i suštinu, samo prazne priče.Krili ste podatke o pravom stanju u školama tako što ste poslušno ćutali o tome.Nikada niste upozorili ministra na iznošenje laži tako da ste samim tim saučesnik.Niste trepnuli kada je premijerka promenila semafor model…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.