Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije: Štrajk i protest 16. maja u Beogradu, u školama bez nastave

Ostavite komentar


  1. Tuga. Čoveku razbili glavu, a mi opet treba da zabijemo glavu u pesak i da pustmo da nas deca tuku???
    Prema komentarima koje ostavljate….

  2. У Лајковцу у основној школи ђак који је претио наставници да ће да је избоде ножем, управа школе заташкала да нема ни укор, а он сад у осмом разреду конкурише за полицајаца да може легално да боде. Документа у Оснвном јавном тужилаштву у Убу.

  3. Bruka i sramota Ministarstva prosvete koji ćute i ne oglasavaju se ni na predhodne proteste, jer u Ministarstvu vlada citava politicka ekipa SNS i SPS sa vlasti. Bas ih briga za prosvetu koja ih je opismenila u skolama, a danas okrecu glavu. Pod hitno menjati zakon o nasilju, o skolskom programu, pisanju udzbenika, platama koje su mizerne. Prosvetu je drzava dovela do samog dna. Glupi komentari na racun prosvete pojedinaca na komentarima oslikavaju mentalno stanje takvih ljudi. Ne lupajte gluposti.

  4. Bilo bi čudno da ne štrajkuju, pa oni više ne rade nego što rade a plata im uvek mala.

  5. @Luka

    Uglavnom je sve što ste napisali tačno. Taj isti SPS je sa radikalima/naprednjacima i najodgovorniji za podsticanje primitivizma i nasilja u društvu u veoma dugom periodu. Na raznim nivoima učestvovali su u privatizaciji i komercijalizaciji školstva i stvarnju jagme za kupovinom diploma, zvanja i maltene svim drugim negativnim nuspojavama koje su razarale društvo. Na žalost, pošto u osnovi kontrolišu glavne tokove u društvu niko od tih štetočina neće snositi ama baš nikakvu odgovornost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.