Unija sindikata škola Beograda: Još jedna demonstracija samovolje ministra Šarčevića

Ostavite komentar


  1. Ako svi vi koji se žalite na ovu odluku ministra niste u vašim životima nekoga.negde ubacili preko veze onda je u redu. Inače, više je nego jasno je da je ministar radio protiv zakona i da je osoba koja je izabrana imala jaku štelu. To je uostalom uobičajeno u Srbiji.

  2. Pa ovo je samo sitnica u poređenju sa samovoljom Ministarstva u slučaju elektronskog dnevnika. Da li se iko toga seća? Poverenik izdao upozorenje na nezakonitu obradu, Poverenik nikako da okonča nadzor već treću godinu, a sve škole uvučene u projekat, 800.000 dece. Ni jedan jedini roditelj u Srbiji nije obavešten po Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti kako se postupa sa podacima (znate to je ono što vam tutnu u banci da potpišete, ono na šta google traži da kliknete I Agree. Svi to rade, samo naše škole i Ministarstvo NE) i Poverenik ne reaguje… Pa šta dalje reći? Danas nema o čemu da piše?

  3. Nista novo….postavljanje nekvalitetnih direktora po institutima je odavno praksa ministarstva i Vlade Popovica.Sunovrat u svim resorima…

    1. Nazalost, ukoliko bar 50% roditelja ove skole ne izrazi nezadovoljstvo povodom novonastale situacije i to u narednih par nedelja, onda je jasno da ljudima u ovoj zemlji vise nista ne smeta i da je sve Advanced.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.