Doktorat Malog vraćen FON-u na ponovno odlučivanje

Ostavite komentar


  1. I ako ne bude promovisan nije on kriv….krivi suclanovi komisije sto mu nisu viser pomogli….Stvarno svasta

  2. Kad se smanjis i postanes od misa manji, pa ne smes da kazes sta vidis i sta mislis…

  3. Misljenje komisije je njenim prethodnim misljenjem obezvredjeno. Ti ljudi su izgubili svaku kompetenciju.

  4. „…On, međutim, nije profesor Univerziteta u Beogradu pa prema procedurama nije mogao ni podneti žalbu. Zato su mu se pridružili profesor Dušan Teodorović, profesorka Vesna Rakić-Vodinelić i drugi….“
    A koji ni nisu od struke iz domena doticnog doktorata pa su politikantski motivi jos ocigledniji. Nigde kraja blamiranju srpske „elite“!

    1. :injenica je da i pored sigurnosti u sopstveno znanje, zaštite svog mentora, odbranjene doktorske disertacije 2013. i mogućih/obećanih finansijskih pogodnosti FON-u, doktorski kandidat Siniša Malii ne može biti promovisan u doktora organizacionih nauka. Slučaj doktorata Siniše Malog je načinio štetu Univerzitetu u Beogradu, ali se nepromovisanjem takvog doktorskog kandidata – širenje štete suzbija.

    2. Nemoj @beli, nemoj da ti navodim koliko su stručni članovi komisije za odbranu doktorata S. Malog i ove komisije koja ga je posle branila od plagijata. Uzmi proveri koliko članica komisije za odbranu, vanredna profesorka FON-a ima objavljenih radova i kako su ti radovi volšebno poblačeni čim se izbor završi jer su objavljeni u predatorskim časopisima. Gospođa je vanredni profesor a nema reference ni za asistenta.
      Doduše, da ne beše nje ne bih ni znao da postoji African Journal of Business Management

  5. Ovo je sramota za akademsku zajednicu Srbije i sto je pomogla ovakvim malverzacijama i sto trpi stetu. Svi posteno steceni doktorandi osecaju veliko razocarenje. I na kraju ovo suvise dugo traje i izgleda da malo ko ima snage i volje da stane svemu na kraj.

  6. I da li ovo znaci da je on ministar jos 2 meseca a da ovi koji su potvrdili plagijat treba da budu javno diskreditovani i osramoceni ?Da li je to kraj srpske vlade?Jako zanimljiva situacija za bezgresnog vodju.A Stefanovic,a Nikolic?Kazu, ko zavrsi fakultet za 5 dana mora da je zavrsna godina bila mnogo teska.

  7. Tako zvani doktore nauka Mali, budi jednom čovek i umesto što si čekao sedam godina da ti priznaju plagirani doktorat, mogao si da uradiš korektni i priznati doktorat. Ovako ostaćeš večito kao plagijator, lopov tuđeg rada i ideja. Tvojim naučnim radom umanjuješ moć svom šefu i mentoru. Dosta si ga sekirao. Prekini već jednom!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.