UNS: Dve prijave za generalnog direktora RTS-a

Ostavite komentar


    1. Pa ni Vičić nema uslove da studira Sportsku akademiju, pa dobi index.
      Ljudi, koga briga za uslove. Sve je onako kakoŠizoje kaže.
      Uzgred, srećna mu kupovina Beogradjanke, pa da je Danilo lepo izdaje.
      Ljudi, koga

  1. Poštovani UNS-e , autoru ovog teksta , poštovani uredniče Danas-a , ovo je moglo da se napiše jedanput , a ne da se isto ponavlja dva i tri puta !

  2. kao i kod prvog izvodjenja predstave o „konkursu“, cilj je jedan, jedini i iskljucivi – da Bujosevic ostane vecno. I ostaje sigurno. Konkurs ce biti beskrajno ponavljan, obaran ili neuspesan, prijavljivace ljude koji ne ispunjavaju uslove itd. Svejedno. Buljosevic OSTAJE vecno. Kao i Z. Babic u Koridorima. Kao kafana na Pancicevom vrhu….

  3. prema Zakonu o radu, penzionisanje sa 65 godina zivota je OBAVEZNO. A on ima 66,5. Nema izuzetaka. Nezakonito prima platu. Posle moze samo privatno negde da radi na ugovor. A i svaki v. d. mora da bude zaposlen i da ispunjava uslove i NE SME biti penzioner. Jer bi onda mogao i maloletnik. Ili stranac. Ili lice bez poslovne sposobnosti

  4. Koliko je RTS zarobljen, to nije normalno ! Zbog mocnih i politike ljudi u RTSu su potpuno sludjeni i nemocni, potpuno onemoguceni da rade ! Dokle ovako, predugo ih maltretirate, koji je vas cilj ?

  5. Nema 10 godina na rukovodećim položaju? Pre je da nisu članovi SNS i nisu podobni za Vučića. A kako onda postavljaju za predsednike opština i direktore firmi ljude koji nemaju ni dan staža a ne još da su bili na rukovodećim mestima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.