UNS: Firma „Tačno“ registrovala šest Tanjugovih servisa

Ostavite komentar


  1. Firma sa ulogom od 600 DINARA?! I Firma sa ulogom od 400 DINARA?! Zavrteli TANJUGOV posao od 628.000 EVRA?! Da li je ovo realno? Ovo bi sto pre trebalo da proveri policija, osim ako i ona sama nije medju “osnivacima“.
    Ovako na prvi pogled ipak se cini da nije realno. Kao sto se cini da ni nominalni vlasnici nisu PRAVI VLASNICI. Ovaj Radojica Milosavljevic trebalo bi da je gradjevinski preduzimac iz Krusevca poznat po “sahtiranju“ gradjevinara koji prave greske u zidanju objekata. On s medijskim poslom nema nista, sem sto sluzi kao paravan. Verovatno za BIA, ili starim recnikom kazano debe.
    A, Zeljko Joksimovic je poznati muzicki kompozitor i producent. On je pokrenuo tv K1, a to je skupa igracka i ne da se tako lako finansirati, zato je i vezao za posao s Tanjugom. Tako je pronasao sigurno mesto za svoju tv, koju ne bi mogao sam da finansira, narocito ne s ulogom od 400 dinara, koliko je iskesirao za ulog u Tacno. I on je sigurno paravan neke sluzbe.Mozda VB, ili starinski receno vojno obavestajne sluzbe.
    Tako to biva kad se imovina nekadasnje SAVEZNE DRZAVE tretira kao plen umesto kao nacionalna vrednost. I niko tu nenadmudruje ostale bivse bratske republike, jer one su nam to dosada vec naplatile troduplo u brakorazvodnoj parnici zvanoj SUKCESIJA. Jednostavo radi se o situaciji kao u igri karata BLIZI DIZI, a najblizi su bivsi direktori, komesari i komunisticki funkcioneri. Nema veze sto se oni u kapitaluzam ne razumeju. ONI su bas ubedjeni da ce to za njih uspesno da rade drugi: muzicari privatnici i preduzimaci, a oni ce samo “DA PRETACU MED I LIZU PRSTE“. Ali, to na kraju ipak ne ispadne kako su se nadali i zato je GUBITAK ovde znatno jaca kategorija od PROFITA. Naravno racun se uvek ispostavlja narodu, koji je vec utrnuo od svih nepodopstina vlasti, samo cuti i ni u jednom slucaju ne pita-KAKO BRE, i ZASTO. Zato Srbija i propada.

    1. Svaka čast na komentaru i da ponovim i ja da zbog ovakvih trange frange trgovina Srbija propada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.