UNS protestuje zbog neprimerene kampanje protiv novinara Miodraga Sovilja

Ostavite komentar


  1. izgleda da Pink ima dobre analitičare, koji kopaju po tuđim biografijama. To me podseća na one koji prebiraju po otpadu ne bi li našli nešto “upotrebljivo“.. za ‘reciklažu“.

  2. Ovo nema nigde na svetu.Podrska mladom novinaru a gospodi sa pinka pitanje kakve su vase fotografije,emisije i ostalo smece koje objavljujete i trujete svaki dan ?

  3. Sta zna decko sta je dojava. njemu je neko jednostavno rekao poturi AV telefon pod nos, a mi cemo razumeti njegov odmor. I etoti hospitalizacije. Za javnost. Privatno mozda je bilo svasta. Ali, i OPOMENE su za ljude, samo da ih opomenuti ozbiljno shvati. Inace beri koyu na siljak.

  4. bolju reklamu nije mogao dobiti. svaka mu čast kada ima snage da se zavitlava sa tim trolom svaki dan. ali sad vidimo da i trol puca, nije izdržalo „lavlje“ srce : )

  5. Baš odličan novinar, izluđivanje kao objektivni metod, ali dobro plaćen, pa što da ne? Emocionalna inteligencija u rasulu zajedno sa opštim etičkim i uskoprofesionalnim kodeksom,.Pristup onakav kakav nikoga ne bi ostavio ravnodušnim, bez svake sumnje. „Profesionalno“ postaviti pitanje na takav način da se na njega ne može odgovoriti, pa potom tražiti spas od kritika u kamarili sličnih! Jadno, da jadnije ne može biti, nevaspitanje i razni deficiti se ne mogu sakriti, ni prikriti. U pokušaju da prepoznam nekoga na političkoj sceni ko bi bio opozicija koja bi zadovoljila najminimalnije standarde u nekom demokratskom svetu, prepoznajem, momče, nekoga ko je dozvolio da mržnja oslepi. Zauvek si sebi izabranim modelom zacrtao crnu tačku, koja će nadživeti prvo mene, pa onda i ostale.,Starija sam, mogu mladom novinaru biti baka. Da mi se obratio na sličan način, ja bih od šoka i neočekivanog bezobrazluka, na mestu bila mrtva. Od trenutne smrti bi me spaslo jedino to da mu pri padu dobro zavrnem…

    1. U pokušaju da napišete ozbiljnu kritiku na rad i račun novinara, ispali ste u najmanju ruku smešni. Kao u vicu prvo ću ubiti sebe pa tebe, jer ako padate na mestu mrtvi od postavljenog pitanja, kako u padu bilo kome možete zavrnuti bilo šta. A pitanja zašto lažete i zašto kradete se i ne moraju postavljati, u civilizovanim društvima na sam nagoveštaj bi vlada pala. Ali, daleko ste vi bako od civilzacije i civilizovanog društva, čim bi novinaru zavrtali delove tela za postavljeno pitanje. I zapamtite, batina ima dva kraja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.