UNS: Vlasnik vetroparka Čibuk kod Kovina da se izvini televizijama N1 i Al Džaziri

Ostavite komentar


  1. Srbi sirotinja od tog vetroparka neće imati ama baš ništa osim što će plaćati skuplju struju. On je strani investitor savremeni kolonizator koji će da cedi nas znoj.

  2. Ambasador UAE zabranio !!!!!!!!!!!! Pa ljudi, kako u ovoj zemlji bilo čiji ambasador može da zabrani bilo šta ???? Formulacija je negiranje teritorijalnog integriteta Srbije. A u stvari, znamo ko je zabranio, bez obzira što se posle obratio „samo njima dvoma“!!!!

  3. Svaki dan Srbija dozivljava neko ponizenje.Da su ovu zabranu izrekli neki od ambasadora velikih sila pa da razumemo ali da ambasador jedne mini-diktature to uradi,preterano je.Za male pare Srbija se prodaje i to Arapima.

    1. Da je to uradila neka zapadna ambasada, odmah bi u našim blatoidima počeli povici o trulom zapadi i dvostrukim aršinima.

  4. UNS svesno iznosi neistine pozivajuci se na Zakon o javnom informisanju iako zna da se on ne moze odnositi na privatnu firmu koja ima apsolutno pravo da zove ili ne zove koga hoce.Naravno da Masdar nece pozvati na svoj dogadjaj medije koji negativno pisu i izvestavaju o njima i ostalim investitorima iz UAE te je ova odluka sasvim normalna.A t mediji neka se prvo zapitaju kakva im je uredjivacka politika i koliko su objektivni umesto sto kukaju kad ih neko sasvim opravdano ne pozove na neki dogadjaj.

  5. Auuu AVAVe šta nam napravi od ove crne zemlje Srbije. Još malo i feredže će se nose ako ambasador uae naredi. Bravo nosioče odlikovanja Sv.Save bravo još jedan veliki uspeh u tvojoj bezgrešnoj karijeri. Cvrc

  6. Vetropark (ovi) i Arapi nikakve veze nemaju. Sve je ovo igranka za narod kako bi nase rukovodstvo legalizovalo pare sa kopra i Vucici zavrsili fazu obezbedjivanja cukununucica. Glasaci, dodjite vise sebi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.