Upis u vrtić i dovijanje na 101 način: Kako se roditeljima podmeće noga na svakom koraku

Ostavite komentar


  1. Sećam se kad sam upisivala dete u vrtić. Izgledalo mi je kao da ga upisujem na prestižni fakultet. Sva sreća da su ti dani prošli a roditeljima koji se sad bave time, puno sreće, uz poruku: ne mora značiti da će dete dobiti najbolju pažnju za vaše dete u „izvikanom“ vrtiću.

  2. U istoj sam sitoaciji. Dete nije primljeno iako sam podnela zahtev kad je imao 2 meseca, tad je upis bio, u maju, i nije primljen, stavljen na listu cekanja, socijalna radnica mi kazemda je razlog taj sto je bio mali. Sad na posao treba da krenem a nece i dalje da ga prime jer nema mesta i nije se ispisalo ni jedno dete, da moram da cekam septembar, ako ga prime, da bi krenuo. A uz to starije dete nam ide u taj vrtic i opet nema prednost za ovog mladjeg. Kako ovih pola godine se snalaziti za dete, s tim da i roditelji su jos uvek radno angazovani. Veliko podmetanje noge roditeljima cija su deca rodjena februar, mart. A nikakve refundacije ne podrzavu, sto je jos jedna prepreka u nizu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.