UPK: Mortalitet od kovida među najvećima u svetu, potrebne promene

Lekari predstavili strategiju borbe protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Bravo doktori, analiza i predlozi su logicni i dobronamerni, samo se bojim da ih u vlasti niko ne zeli da cuje (na zalost i nesrecu gradjana). Bas me zanima kako ce opravdavati primenjene mere tokom pandemije, kad jednom budu dosli na red da odgovaraju.

  2. Prva neophodna promena je da se prekine sa širenjem panike svakodnevnim izveštavanjem i naduvavanjem. Hajde da probamo mesec dana da svi mediji prenesu samo jednom nedeljno jedno saopštenje kriznog štaba, a posle toga – „kovid tišina“.

    Naprimer, ovaj sada omikron na kraju ispade nešto kao kovid virus obične prehlade (common cold) – videti Dr.Faučijevu izjavu američkim medijima.

    I dok Dr.Fauči kaže da jeste da se lako prenosi, ali je kao obična prehlada, dotle predsednik Bajden sprema nove pakete za komplikovanje života, koje će onda svi redom da kopiraju… i po tom principu ludilo ove paranoje traje 2 godine bez posustajanja.

    Zato, jedno saopštenje nedeljno je puna kapa, a posle toga – „kovid tišina“.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.