Lekari o preminulom kolegi: Saša Živić je bio svetionik smisla u pustinji besmisla

Povodom smrti poznatog lekara

Ostavite komentar


  1. Uzivala sam citajuci vase tekstive u Danasu i veoma se pitresla ivom vescu.Hvala vam sto ste stvari nazivali pravim imenom.Vasoj pirodici najiskrenije saucesce

  2. Počivajte u miru veliki čoveče.hvala vam na svemu.takav čovek se više nerađa

  3. Čestit, pravdoljubiv i plemenit čovek. Svi koji su ga poznavali imaju isto mišljenje o Saši Živiću i iskreno tuguju zbog njegovog preranog odlaska. Veliko Ti hvala dragi čoveče, doktore, profesore. Večnaja pamjat!

  4. Odlaskom dobrog i mudrog čoveka, doktora Saše Živića, duboka praznina u Nišu i Srbiji je još tužnija i beznadežnija.
    Saša Živić je, kao retko ko, među utučene i tužne sugrađane unosio život i stvarnu nadu.
    Predlažem prvo gradskom izdavaču, a potom i nekom od izdavača u Srbiji, da objave zbirku izvrsnih kolumni doktora Saše Živića. Bar toliko malo mu dugujemo.

  5. Mnogo mi je zao ..otisao je najdivniji, najplemenitiji covek-moj kum..ovo su reci oca dr Sase Zivica povodom smrti moga oca dr Zike Stefanovica ..sada ih saljem uz veliko postovanje dr Sase..koga sam poznavala iz price svog oca i citajuci njegove tekstove pune duha,izuzetnih opaski,ogromnog znanja..Zivace u srcima mnogih ljudi…

  6. Hvala dragi moj Sasa, Vi ste me ostavili u zivotu i hvala na svemu sto ste cinili za mog Pavla, pored Vas sam bio spokojan i siguran a sada se osecam ko sam u pustinji, laka Vam zemlja i neka Vas andjeli paze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.