Uredništvo Danasa: Odbili smo vizire kao poklon vlasnika Pinka

Odgovor našeg lista uređivačkom kolegijumu Studija B

Ostavite komentar


  1. Bravo za redakciju Danasa.
    Novinari od integriteta i profi.
    Sto dalje od ex clana JUL-a i njegovog Mentora.

    1. Njihovo pravo dali hoce da prime ili ne,medjutim fakat je da Mitrovic truje narod sa naglupljim serijama(turske Serie) Zadrugama,promovisanje sljama i drugim glupostima ali to narod voli kako to promeniti ??? Emisija Paparazo tu vidimo da drzavni organi nerade Svoboda posao svi pevaci Vize Automobile mahom sa Stranim tablicama Takozvana Brena vec godinama vozi Auto sa americkim tablicama gledamo kuce nasih poznatih umetnika ni jedna nije ispod 1000000 evra i zadnja konstatcija neka neko Provereri kod poreske uprave dali je Djogaj Luna platila porez Srbiji od mukotrpnog rada u zadruzi takva Srbija i nije za EU

  2. Ima i poslovica „da bi sa zmijama komunicirao moras nauciti da puzis“. Na ovakve „prozivke“ medijskih karikatura pronaci novinara sa velikim „N“ da pokusa doci do istine o zarazenosti ili „zarazenosti“ korona virusom Danila Vucica i Slavise Kokeze. Jeste da je „krupan zalogaj“ blizu „nemoguce misije“ ali kako je ovo tek pocetak „rvanja u blatu“ vredi pokusati.

  3. Kvazi novinari, slatko sam se nasmejao. Kako li nazivaju ove iz Informera, kurira itd?

  4. Studio B, to je onaj medij gde je medijska zvezda Barbara, oni su kao veliki rodoljubi, a ko nije sa njima i ekipom Vučić-Brnabić, taj je za Đilasa, a Đilas je po njima izdajnik.
    Koliko je to nepametna i primitivna teorija, govori njihov program.
    Ko im je protivnik, ne znam i ne interesuje me, ali sa njima nisam i neću nikada biti.

  5. Uređivački kolegijum Studija B. Haha. Kao da je Barbara pisala saopštenje.

  6. Poslao sam komentar koga ste cenzurisali ? Ponovicu, autokastriranjem teksta: vas gest je dobar i simbolicki. Bilo bi takodje uputno da odbijate i tekstove navedenog lika, jer je ranije komotno objavljivao pismene uradke na stranicama vaseg sajta. Hvala sto ne cenzurisete licno misljenje.

  7. Podrzavam odluku lista Danas da odbije ponudu Zeljka Mitrovica da im donira vizire verovatno iz razloga da ga ne izlazu nepotrebnim troskovima .Da pokazu da i oni misle na vlasnika televizije Pink bilo bi fer od lista Danas da navedenom gospodinu zakazu posetu Psihijatru jer mu je sudeci po ponasanju u poslednje vreme preko potreban.

  8. Danas treba da Pinku pokloni veliko pakovanje prezervativa. Da se vise ne mnoze!

  9. Bravo Drazo i svi novinari i radnici u tom casopisu! Dubok naklon! Hvala sto ste tu!

  10. Trebali ste da prihvatite uz obostranu javnu razmenu, on vama maske, a vi njemu brđansku mast za telo i lice.

  11. Tuga i jad na šta je spao Studio B od onakve medijske kuće kakvom je pamtimo. Sramota me je u njihovo ime.

  12. Svaka vam cast!
    Mogu testirati vasu veru, ali ne mogu “kupiti” ponos!

  13. Da li neko normalan uopšte gleda PINK,Hepi;Studio B i sl. naravno osim filmova. One koje ja znam NE

  14. Taj gospodin Mitrović ima mnogo tih lezilebovića u pritvoru, pa bi bilo pametno da im stavi par šivaćih mašina i nauči ih da šiju zaštitne maske! Da bar nešto humano rade i imaju nekog udela u suzbijanju pandemije!! Možda će neko od njih krenuti nekim boljim putem, a ne trošiti vreme i život na takav način!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.