Direktor Urgentnog centra za Danas: Primili smo sedmoro povređenih u udesu kod Obrenovca 1Foto: Z. S. M.

Sedmoro povređenih u jutrošnjoj nesreći kod Obrenovca u kojoj je jedna osoba stradala, ukupno povređena 21 osoba, prevezeno je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Jutros oko 10, 10 došlo je do sudara autobusa i kamiona na Valjevskom putu, u mestu Stubline.

„Sedmoro povređenih u toj nesreći dovezeno je kod nas. Odmah je započeta dijagnostika koja još traje. U ovom trenutku ne mogu da dajem nikakve podatke dok se procedura ne završi“, kaže za Danas Marko Ercegovac, direktor Urgentnog centra.

Prema objavljenim informacijama, šestoro povređenih su odvezeni u KBC Bežanijska kosa.

Kako za Danas kažu u obrenovačkom Domu zdravlja, gde su prvo stizali povređeni, u nesreći je ukupno povređana 21 osoba.

„Na žalost, jedna od njih je preminula, dok su dve teže povređene. Posle pregleda u našoj ustanovi, uputili smo šestoro ljudi u KBC Bežanijska Kosa, a sedmoro u Urgentni centar“, navode oni.

Kakvo je stanje građana koji su povređeni u nesreći, a dovezeni u KBC Bežanijska kosa, nismo uspeli da saznamo do trenutka objavljivanja ovog teksta, jer je mobilni telefon direktorke te ustanove nedostupan.

Inače, kako dodaju, sve povređene osobe bile su u autobusu koji se sudario sa kamionom, oko 10 sati, na putu kod Obrenovca.

Podsetimo, nesreća se desila kod nadvožnjaka na Valjevskom putu, jutros oko 10.10 časova, u mestu Stubline, saobraćaj je obustavljen, a istraga je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari