Na jučerašnjoj svečanosti predsednik opštine Pirot Vladan Vasić uručio je priznanja i diplome „Vuk Karadžić“ prosvetnim radnicima. Po pet prosvetara je dobilo zlatnike i srebrnjake, a tri aktiva diplome.


Priznanja za zlatnikom dobili su psiholog u Predškolskoj ustanovi „Čika Jova Zmaj“ Olivera Vukovojac, vaspitač u istoj ustanovi Slavka Petković, nastavnik razredne nastave u OŠ „Vuk Karadžić“ Slađana Živković, profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „8. septembar“ Bogoljub Mitić i nastavnik praktične nastave u Tehničkoj školi Ljubisav Pešić.

Priznanja sa srebrnjakom pripala su pedagogu u OŠ „Vuk Karadžić“ Blagoju Joniću, vaspitaču u Predškolskoj ustanovi „Čika Jova Zmaj“ Dušanki Milenković, nastavniku razredne nastave u OŠ „8. septembar“ Danijeli Živković, nastavniku matematike u OŠ „Vuk Karadžić“ Miletu Ćiriću i profesoru srpskog jezika pirotske gimnazije Suzani Jovanović.

Diplome su dobili Aktiv učitelja i nastavnika isturenog odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ u selu Gnjilan, Stručno veće profesora tehničkog i informacionog obrazovanja u OŠ „8. septembar“ i Tim nastavnika za izradu didaktičkih inovacija za nastavu u Tehničkoj školi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari