Uručene medalje ruskim pilotima

Ostavite komentar


  1. I ja bi im dao medalje,kao Vulin,jer su naučili srbijanske pilote šta je krilo,a gde je rep.Pored toga odobrene su ponovo aeromitinzi,jer sada kad su naučili osnovne stvari, naši piloti znaju da se spuste.

  2. A da mi pokusamo da nagradimo ovog vrlog i postenog ministra sa tetkom time sto bismo ga izvezli u Rusiju sa letacima.
    Dosta mi je tih anahronih svecanosti koje su zanimljive kad su okrugli jubijeji i da vidimo sta smo postigli.Dovoditi strane pilote i guslati o nezavisnosti, i nasem slobodom nebu-to je prica za idiote.Jesmo li stvarno pristali da nas bas svaka vlast drzi za kretene a mi im aplaudiramo?

Ostavite komentar


Društvo

Оbnоvlјеn spоmеnik nа Аvаli 8

Оbnоvlјеn spоmеnik nа Аvаli

Јеdnо оd znаmеnjа kоја nа Аvаli pоdsеćајu nа hеrојsku prоšlоst Bеоgrаdа, spоmеnik sоvјеtskim rаtnim vеtеrаnimа, pоtpunо је оbnоvlјеn zаhvаlјuјući učеšću kоmpаniје „Lukоil Srbiја“ u finаnsiјskој pоdršci оvоm prојеktu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.