Povodom Dana prosvetnih radnika Srbije, 8. novembra, predsednik opštine Apatin dr Živorad Smiljanić uručio je tradicionalne Novembarske nagrade prosvetnim radnicima iz ove opštine.

Za 2010. godinu to priznanje dobili su Peter Živu, učitelj, OŠ „Jožef Atila“ u Kupusini, Kata Tadijan, nastavnica razredne nastave u OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Sonti, Irena Damflinger, vaspitačica Predškolske ustanove „Pčelica“ u Apatinu, Žužana Antolović, nastavnica klavira u OMŠ „Stevan Hristić“ u Apatinu, Branko Rodić, profesor matematike u Gimnaziji „Nikola Tesla“ u Apatinu, Eržebet Pešti, nastavnica mađarskog jezika OŠ „Kiš Ferenc“ u Svilojevu, Lucija Medić, profesorka mašinske grupe predmeta u Mašinskoj školi sa Domom učenika Apatin, Jelisaveta Šipić, profesorka sociologije u Srednjoj građevinskoj i drvoprerađivačkoj školi Apatin, Marko Čugalj, profesor srpskog jezika i književnosti u OŠ „Mladost“ u Prigrevici, Nikola Rastović, profesor fizičke kulture u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu i Stevo Levnajić, nastavnik istorije u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu.

Na svečanoj akademiji o liku i delu Vuka Karadžića govorio je profesor istorije Dalibor Dragović iz Apatina, a u kulturno-umetničkom programu učestvovali su deca iz Predškolske ustanove „Pčelica“, nastavnici Osnovne muzičke škole „Stevan Hristić“, učenici Mašinske škole i članovi KUD „Apatin“, a program je režirala Snežana Mirosavljević, profesorka srpskog jezika iz Apatina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari